Βασίλης Μπισμπίκης: Όλες οι φορές που «μίλησε» για την αγάπη του για την Κρήτη

Βασίλης Μπισμπίκης: Όλες οι φορές που «μίλησε» για την αγάπη του για την Κρήτη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης «χτύπησε» τατουάζ στην Μεγαλόνησο και το αποκάλυψε με μια μαντινάδα.

Είναι γνωστή η αδυναμία του Βασίλη Μπισμπίκη για την Κρήτη. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι το πόσο βαθιά ουσιαστική είναι εν τέλει η αδυναμία αυτή, με τον ηθοποιό να την έχει σε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.

Μάλιστα, η τύχη (;) τα έφερε έτσι που την προσεχή τηλεοπτική σεζόν θα υποδυθεί τον ρόλο ενός Κρητικού σε μΊα από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών. Ο λόγος για τον Σασμό, την τηλεοπτική σειρά του Alpha που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και εδώ και δύο χρόνια έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η φωτό του Βασίλη Μπισμπίκη με κρητικό σαρίκι και ο νέος ρόλος στον Σασμό που έφερε αντιδράσεις

Το κανάλι μάλιστα έκανε ήδη και την επίσημη ανακοίνωση και όπως γνωρίζουμε θα υποδυθεί τον Ανδρέα Βρουλάκη, τον θείο της Αργυρούς και αδερφό του Ανδρέα και του Μάρκου Βρουλάκη.

Πριν λοιπόν εισαχθεί στον Σασμό ως Κρητικός, περνά το καλοκαίρι του στην Κρήτη για να μπει σε... mood. Μαζί φυσικά με τηΝ Δέσποινα Βανδή (και μέχρι πρότινος και με την κόρη της, Μελίνα), απολαμβάνουν ανέμελες στιγμές στο πανέμορφο νησί, μακριά από όλους και από όλα. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Κρήτη, όπως καταλάβαμε από τις αναρτήσεις τους στα social media.

https://www.instagram.com/p/CvE5-cMI7el/
https://www.instagram.com/p/Cvej9F-sgo3/
https://www.instagram.com/p/Cu2Dfc0M9eI/

Την Κρήτη είχαν επιλέξει και πέρυσι για τις διακοπές τους, ενώ ακόμη και μετά τον πρώτο καιρό της αποκάλυψης της σχέσης τους, επιβεβαίωσαν τα ευχάριστα μέσα από το Instagram.

Η Βανδή και ο Μπισμπίκης συνεχίζουν το road trip στην Κρήτη και κάποιοι είδαν μία αλλαγή

Το τατουάζ του Βασίλη Μπισμπίκη για την Κρήτη

Ο ηθοποιός λοιπόν θέλησε να επισφραγίσει την αγάπη αυτή με ένα νέο τατουάζ στο πόδι του. Ειδικότερα, το Σάββατο 5 Αυγούστου βρέθηκε σε ένα tattoo studio αποφασισμένος να φύγει από εκεί έχοντας πάνω του κάτι που για πάντα θα του θυμίζει την Κρήτη και τον άρρηκτο δεσμό που έχει μαζί της. Έτσι, "χτύπησε" τον χάρτη του νησιού και το αποκάλυψε μέσω stories με μια μαντινάδα.

«Ήθελα μόνο μια φορά τση θάλασσα να μοιάσω για να μπορώ ολόκληρη την Κρήτη ν’ αγκαλιάσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Βασίλης Μπισμπίκης μας δείχνει πόσο αγαπά την Κρήτη και τους ανθρώπους της. Έχει μάλιστα δημιουργήσει δυνατές φιλικές σχέσεις με ανθρώπους του νησιού, τις οποίες και μοιράζεται στα social media του. Όπως όταν επισκέφθηκε ένα παραδοσιακό εστιατόριο και μας μίλησε για τον ιδιοκτήτη φίλο του.

362408646_602140262031394_6666829953892250069_n.webp

Την αγάπη του για την Κρήτη έχει αποκαλύψει και ο κολλητός του φίλος Μανώλης Κονταρός, που είναι επίσης Κρητικός. Όπως δήλωσε στο "Πρωινό" ο μουσικός και επιστήθιος φίλος του ζευγαριού, ο Βασίλης Μπισμπίκης λόγω της μεγάλης του αγάπης για την Κρήτη, αναζητά να αγοράσει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα Χανίων και συγκεκριμένα στο χωριό Τζιτζιφές.

«Θα χαρώ να τον έχω γείτονά μου, να γίνει Αποκορωνιώτης. Μου έχει κάνει συζήτηση ότι θέλει ένα οικόπεδο, ένα σπίτι στην περιοχή του Αποκόρωνα, ενδιάμεσα στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. Κατεβαίνει τακτικά στην Κρήτη, έχεις δυνατές φιλίες και έτσι έχει άποψη, ξέρει», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κονταρός.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο γάμου του ζευγαριού στην Κρήτη, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έχει πολλούς φίλους εκεί και πως όλοι εκεί θα χαρούν πολύ αν γίνει εκεί το ευτυχές γεγονός.

https://www.instagram.com/p/ChR0km8Lt1B/