Η φωτό του Βασίλη Μπισμπίκη με κρητικό σαρίκι και ο νέος ρόλος στον Σασμό που έφερε αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Η φωτό του Βασίλη Μπισμπίκη με κρητικό σαρίκι και ο νέος ρόλος στον Σασμό που έφερε αντιδράσεις

Ένας ακόμη θείος της Αργυρώς Βρουλάκη, κάνει την εμφάνισή του στον Σασμό και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει έναν δύσκολο ρόλο γιατί διαλύει τα πάντα. 

Είναι πια επίσημο, γιατί ο Alpha ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη του Βασίλη Μπισμπίκη στην τρίτη σεζόν του Σασμού. Αναμενόμενη η συμφωνία αλλά όχι και ο ρόλος του, γιατί όλοι περίμεναν ότι θα έχει σχέση με τον Στεφανή. Ως Ανδρέας Βρουλάκης, έρχεται για να αλλάξει τη μοίρα δύο ζευγαριών. Και αυτό προκάλεσε ήδη αντιδράσεις.

https://www.instagram.com/p/CsbYLWYLvMR/

Ο νέος θείος της Αργυρώς δεν θέλει τον Σασμό

Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο Παύλος Βρουλάκης που υποδύεται ο Στέλιος Μάινας ήταν ο μοναδικός της θείος στον Σασμό. Τώρα έρχεται ένας ακόμη. Ο Ανδρέας Βρουλάκης τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο πατέρας του Παύλου, του Ανδρέα και του Μάρκου (πατέρα της Αργυρώς) ήταν αδέλφια, για να καταλάβεις τη συγγενική σύνδεση.

Την πρώτη πάντως ανακοίνωση για την είσοδό του στη σειρά, την έκανε ο συγγραφέας του βιβλίου του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης. Παρουσιάζοντας τον Βασίλη Μπισμπίκη με κρητικό σαρίκι και γράφοντας πως: «Ναι μρε Καπτά Αντρέα. Έμπα στο Σασμό να τα κάμεις ούλα τρόχαλος». Αν αναρωτιέσαι τι σημαίνει τρόχαλος, είναι ο σωρός από πέτρες.

https://www.instagram.com/p/CvhE5f9tyam/

Η φωτογραφία που παρουσίασε όμως ο συγγραφέας δεν είναι από τα γυρίσματα, αλλά προϊόν μοντάζ για τις ανάγκες της ανάρτησης.

Όμως απ' ότι παρατηρήσαμε, οι φανς της σειράς που ξέρουν για τον ρόλο του, ήδη αντιδρούν και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πάθουν κάτι κακό τα δύο αγαπημένα τους ζευγάρια: Ο Αστέρης και η Αργυρώ, ο Μαθιός και η Βασιλική.

Και όμως αυτά τα δύο ζευγάρια θα βάλει στόχο ο Ανδρέας Βρουλάκης. Και πώς θα γίνει αυτό;

Καταρχάς δεν είχαμε ακούσει ποτέ τίποτε για εκείνον. Ξαφνικά θα μας γίνει από τα πρώτα επεισόδια μία εισαγωγή για την ταυτότητά του. Η απουσία του θα δικαιολογηθεί, γιατί ως καπετάνιος βρέθηκε ξαφνικά μπλεγμένος σε μία απάτη με λαθραίο φορτίο και τις τουρκικές αρχές να τον καταδικάζουν σε τρίχρονη φυλάκιση. Για αυτό και έμενε μακριά από την οικογένεια.

Από τα παράλια της Τουρκίας, τώρα θα βρεθεί στα παράλια της Κρήτης. Εμφανίζεται μάλιστα τη στιγμή που ο Παύλος και η Καλλιόπη κάνουν και τυπικά την επικύρωση της ανακωχής και του σασμού.

Μόνο που ο Ανδρέας Βρουλάκης όχι μόνο θα έχει αντιρρήσεις, αλλά θα βάλει και βέτο στην ανιψιά του για τον Αστέρη. Όποιος πειράξει όμως τον Αστέρη θα βρει το 90% των φανς της σειράς εναντίον του.

https://www.instagram.com/p/Cuw5zD4rkij/