Η οικογένεια Ρέμου στην Μύκονο: Οι εντυπωσιακές αναλογίες της Υβόννης και η πανύψηλη κόρη τους

Η οικογένεια Ρέμου στην Μύκονο: Οι εντυπωσιακές αναλογίες της Υβόννης και η πανύψηλη κόρη τους

Η μικρή Ελένη, δεν είναι πια τόσο μικρή. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι από τους πιστούς θαμώνες της Μυκόνου κάθε καλοκαίρι.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι από τους πιστούς θαμώνες της Μυκόνου κάθε καλοκαίρι. Από εκείνα τα ζευγάρια που δεν την "προδίδουν" εύκολα για άλλα, πιο ήρεμα και εναλλακτικά νησιά όπως αυτά που βλέπουμε να επιλέγουν οι celebrities όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια για τις διακοπές τους.

Το κοσμοπολίτικο νησί έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια την καρδιά τους, ενώ στην παρέα τους έχει προστεθεί η μοναχοκόρη τους, Ελένη Πασχαλίδη. Το οχτάχρονο κορίτσι απολαμβάνει τις διακοπές της με τους γονείς της στο νησί των ανέμων, σε πλήρες καλοκαιρινό mood- έναν σχεδόν μήνα πριν την επανέναρξη των σχολικών της υποχρεώσεων.

Η Υβόννη Μπόσνιακ με μια #throwback φωτογραφία γιορτάζει τα 13 χρόνια έρωτα με τον Αντώνη Ρέμο

Ο διάσημος τραγουδιστής και η σχεδιάστρια μόδας διατηρούν στην Μύκονο την εξοχική τους κατοικία, οπότε μπορούν να εξασφαλίσουν και στιγμές ηρεμίας και απομόνωσης για ποιοτικό χρόνο μαζί της- ακόμη και σε ένα μέρος με τόσο ξέφρενους ρυθμούς.

MPOSNIAK.jpg

Το αγαπημένο ζευγάρι συχνάζει στη δημοφιλή παραλία της Ψαρρού, όπου και απολαμβάνουν καθημερινά τα μπάνια τους, τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα. Τα βλέμματα εκεί μαγνητίζει πάντα η πανέμορφη- με αναλογίες μοντέλου- Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία καταφέρνει να εντυπωσιάσει ακόμη και με το πιο απλό, μίνιμαλ μαγιό. Είναι άλλωστε γνωστό πως φροντίζει επιμελώς τη διατροφή της, ενώ γυμνάζεται και συχνά προκειμένου να διαθέτει αυτή τη σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/CvU0qDUoF5g/
https://www.instagram.com/p/CviC0iBojzn/
https://www.instagram.com/p/CuY_NYFIPQ6/

Όπως είναι φυσικό, ξεχωριστή είναι και η παρουσία της μικρής Ελένης, που έχει και από τους δύο γονείς της τα γονίδια εκείνα για να εξελιχθεί σε μια πανύψηλη γυναίκα. Αν λάβουμε υπόψη την ηλικία της και τα μέχρι τώρα φωτογραφικά στιγμιότυπα άλλωστε, είναι ήδη πολύ ψηλή για την ηλικία της.

Να θυμίσουμε ότι ο καρπός του έρωτα του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, το 2015. Η σχεδιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή.

Παρόλο που και οι δύο γονείς της είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στην κόρη τους και την προστασία της από την ενδεχόμενη υπερέκθεση σε τόσο τρυφερή ηλικία, έχουν υπάρξει φορές που έχουμε δει στιγμιότυπα με τη μικρή Ελένη- κυρίως στον λογαριασμό της μητέρας της στο Instagram.

Μια από τις σπάνιες φορές που είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της και ο διάσημος τραγουδιστής, ήταν όταν ήθελε να της ευχηθεί, ανήμερα των γενεθλίων της στις 14 Φεβρουαρίου 2023. "Σε προσέχω, με προσέχω για να με χεις και να σε χω… χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου" είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Copc3-5N24V/

Όσον αφορά πάντως το σε ποιον μοιάζει η 8χρονη Ελένη, ο Αντώνης Ρέμος έχει αποκαλύψει σε δηλώσεις του ότι η κόρη του είναι ίδια με εκείνον εμφανισιακά. Αστειευόμενος μάλιστα και με αρκετές δόσεις αυτοσαρκασμού, είπε χαρακτηριστικά: "Η κόρη μου είναι άτυχη. Έχει μαμά την Υβόννη και εκείνη μοιάζει σε εμένα."

Η Ρεγγίνα Μακέδου κάνει restart: Οι βόλτες στον ήλιο, η πόζα με μαγιό και η πιστή της φίλη Υβόννη

"Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη ομορφιά είναι η κόρη μου. Λίγο κλισέ, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομορφιά είναι πρώτα απ’ όλα η αγάπη. Όταν αγαπάμε και μας αγαπούν, όταν αγαπάμε τον εαυτό μας νιώθουμε όμορφα μέσα – έξω. Γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας τον φροντίζουμε μέσα (ψυχολογικά) και έξω (το σώμα μας). Το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο είναι αυτό της μητρότητας. Η Ελένη μου είναι όλη μου η ζωή. Πριν από εκείνη απλά υπήρχα, τώρα ζω!", είχε δηλώσει με τη σειρά της η Υβόννη Μπόσνιακ αναφερόμενη με τον πιο ουσιαστικό τρόπο στην εξωτερική εμφάνιση της κόρης τους.