Η Ιωάννα Τούνη γίνεται 30: Το ταξίδι στις Μαλδίβες με τον Αλεξάνδρου, τον γιο και τους φίλους της

Η Ιωάννα Τούνη γίνεται 30: Το ταξίδι στις Μαλδίβες με τον Αλεξάνδρου, τον γιο και τους φίλους της

Η σχέση ζωής της Ιωάννας Τούνη με την κολλητή της και μέλλουσα νονά του γιου της, Στέλλα Πάσσαρη (και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της).

Τα 30 της χρόνια θα συμπληρώσει η Ιωάννα Τούνη την Πέμπτη 10 Αυγούστου, με την ίδια να ανυπομονεί να μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της. Ο τελευταίος χρόνος υπήρξε ζωτικής σημασίας για την influencer και επιχειρηματία που άνοιξε πολλά νέα κεφάλαια, με κυριότερο εκείνο του ερχομού του πρώτου της παιδιού.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έγινε μητέρα φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πρόκειται για τον 8 μηνών "Νουνίτο" όπως συνηθίζει να τον αποκαλεί η ίδια και το φιλικό τους περιβάλλον, μέχρι να βαφτιστεί και επισήμως και να γίνει γνωστό το κανονικό του όνομα.

Στο βίντεο του Αλεξάνδρου ο «νουνίτο» κλέβει την παράσταση ενώ κάποιοι άρχισαν πάλι τις παρατηρήσεις

"Το μικρό θαυματάκι μας. Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας! είχε γράψει όταν γέννησε."

https://www.instagram.com/p/CnRxLV6IwAD/

Εκτός αυτού όμως, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της στην Βενετία στην οποία και είπε το μεγάλο "ναι", ενώ οι δυο τους υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης μέχρι να γίνει κανονικά ο γάμος.

https://www.instagram.com/p/Cjk_4axoWEz/

Όλα αυτά λοιπόν συνέβησαν στο 29ο έτος της ζωής της, σύμφωνα με όσα μοιράζεται στο digital ημερολόγιό της, το προφίλ της στον Instagram. Πάντως, αν έχει αποδείξει κάτι τόσους μήνες, είναι ότι για εκείνη ένα μωρό δεν αποτελεί εμπόδιο ώστε να κάνει ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό: Πηγαίνει κανονικά σε εξωτικούς και μη προορισμούς, όπως το Ντουμπάι, η Μύκονος και η Σαντορίνη και καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα. Έτσι, δίνει κίνητρο και σε άλλες νέες μανούλες υπενθυμίζοντάς τους ότι έχει σημασία και η εξασφάλιση της δικής τους ευτυχίας, για την ευημερία του μωρού τους.

Ιωάννα, νουνίτο & νονά σε ταξίδι εξωτικό

Σε ταξίδι λοιπόν θα τη βρουν και τα γενέθλιά της, με την ίδια να κρατά μυστικό τον προορισμό μέχρι τελευταία στιγμή, όταν και τον αποκάλυψε. "Έκλεισα αεροπορικά και διαμονή για μένα και τους κολλητούς μου, τους πιο στενούς για μένα ανθρώπους που λατρεύω, να πάμε ταξίδι. Θα μας δείτε κατευθείαν στο μέρος που κλείσαμε. Ήθελα να κάνω κάτι για τα γενέθλια μου που να μπορώ να έχω τους φίλους μου και το μωράκι μου. Να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάπου ξεχωριστά. Και έκλεισα ταξίδι για εμένα και τους πιο αγαπημένους μου φίλους" είπε στους διαδικτυακούς της ακολούθους η Ιωάννα Τούνη.

Η μαμά Τούνη στην πόζα που έφερε την αποθέωση για τη μεγάλη αλλαγή

Το Σάββατο 5 Αυγούστου λοιπόν η παρέα αυτή των αγαπημένων της ανθρώπων ή αλλιώς το birthday squad της, αναχώρησαν για τον ξεχωριστό αυτό προορισμό ο οποίος όπως έμελλε να μάθουμε αργότερα, είναι οι Μαλδίβες. Στο ειδυλλιακό αυτό μέρος η διάσημη influencer και επιχειρηματίας θα γιορτάσει την περίσταση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον γιο τους και τους κολλητούς της φίλους. Η ξανθιά νέα μαμά ανέβασε ήδη και τα πρώτα στιγμιότυπα από την άφιξή τους στις Μαλδίβες στο instagram της χαρακτηρίζοντας το μέρος ως “παράδεισο”.

Μεταξύ των καλεσμένων φυσικά βρίσκεται και η κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη. Πρόκειται για αδελφική φίλη της J, αυτό που αποκαλούμε bestie και όχι μόνο: Μαζί έχουν την εταιρεία τους, το brand με ρούχα της Bubblegum.

https://www.instagram.com/reel/CtwnN2Ro2rW/

Οι δυο τους έχουν ένα ακόμη κοινό, τη συμμετοχή τους στο reality μόδας του SKAI, My Style Rocks- σε διαφορετικούς ωστόσο κύκλους: Η μεν στον πρώτο (έφτασε μάλιστα και στον τελικό), η δε στον τρίτο (από όπου αποχώρησε οικειοθελώς). Μάλιστα είναι αμφότερες 29 ετών, μεγαλωμένες στη Θεσσαλονίκη όπου και διατηρούν την επιχείρησή τους.

Πλέον, η φιλία τους θα περάσει και στο επόμενο level αφού την Ιωάννα Τούνη και την Στέλλα Πάσσαρη θα ενώνει για πάντα και μία κουμπαριά, μία ιερή σχέση που σηματοδοτεί και την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη φιλία τους. Πιο συγκεκριμένα, η κολλητή και συνεργάτιδα της (σύντομα) 30χρονης μαμάς, θα γίνει και νονά του μικρού "Νουνίτο".

Ναι, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, η νονά του πρώτου της παιδιού θα είναι η Στέλλα Πάσσαρη.

https://www.instagram.com/p/CrJUqFyIS7M/
https://www.instagram.com/p/Cp3FpgfoHUY/

Η μέλλουσα νονά έκανε μάλιστα πρόσφατα και μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της όταν και από καστανή έγινε μια εντυπωσιακή μακρυμαλλούσα ξανθιά. Βέβαια, δεν έχει υιοθετήσει το πλατινέ ξανθό που έχει η κολλητή της αλλά ένα πιο σκούρο ξανθό balayage.