«Όλα είναι fake στο Instagram» λέει η Ιωάννα Τούνη και δείχνει πώς είναι χωρίς ρετούς μετά τη γέννα

Κατερίνα Μπούσιου
«Όλα είναι fake στο Instagram» λέει η Ιωάννα Τούνη και δείχνει πώς είναι χωρίς ρετούς μετά τη γέννα

Ούτε η Τούνη δε μοιάζει με την Τούνη όπως λέει η γνωστή influencer δείχνοντας με παραδείγματα πως πραγματικά είναι το σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της. 

Στον θαυμαστό κόσμο των social media κανείς δεν αφήνει τα φίλτρα κατά μέρος, ειδικά αν είναι celebrity ή influencer. Η Ιωάννα Τούνη σε μία στιγμή ειλικρίνειας, απομυθοποιεί την εικόνα της και την εικόνα κάθε γυναίκας για το πώς είναι το σώμα της πραγματικά μετά την εγκυμοσύνη.

https://www.instagram.com/p/Ctju99cIeLc/

Τούνη VS reality

«Ούτε η Τούνη δεν μοιάζει με την Τούνη» λέει χιουμοριστικά η Ιωάννα Τούνη, παίρνοντας την απόφαση να μας δείξει τον non photoshop εαυτό της, στην προσπάθειά της να επανέλθει το σώμα της 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια στο Μόντε Κάρλο και ο «πόλεμος» στο Twitter ξέσπασε για τον Νουνίτο

Σε ένα μικρό καρουζέλ φωτογραφιών δείχνει με παραδείγματα πόσο διαφορετική είναι η ίδια φωτογραφία πριν και μετά το ρετούς σε όλα τα σημεία του σώματός της.

https://www.instagram.com/p/CusDaOzo2R9/

Φαίνεται η αλλαγή στα μπράτσα, στην κοιλιά και στα πόδια για να δείχνει πιο αδύνατη στις φωτογραφίες.

touniphoto.jpg

Και όπως γράφει στο μήνυμά της: «Social media is FAKE. Μην σκάτε συμπεθέρες και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία! Ούτε η Τούνη μοιάζει με την Τούνη. Σας αγαπώ πολύ! ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!».

touni.jpg

Αυτό φυσικά είναι και ένα πολύ ωραίο μήνυμα προς τις νεαρότερες σε ηλικία followers της, οι οποίες είναι και τα μεγαλύτερα θύματα μίας ολόκληρης βιομηχανίας πλαστής εικόνας προς μίμηση. Αγαπάτε τις ατέλειες σας γιατί αυτές είναι όμορφες και σας χαρακτηρίζουν, λένε εδώ και καιρό όχι μόνο Influencers αλλά και αρκετοί celebrities οι οποίοι πια βαρέθηκαν τον άλλο τους, fake εαυτό στα social media.

https://www.instagram.com/p/CuZ4T-SoHtb/

Η influencer που μετρά 1,1 εκατομμύριο followers στο Instagram και εν μέρει οφείλει στο μέσο και ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός της, εμφανίζεται συχνά διαφημίζοντας διάφορα προϊόντα δείχνοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να υποστηρίζει την non photoshop εκδοχή της και δώσει και με τη στάση της το ωραία παράδειγμα.