Στο βίντεο του Αλεξάνδρου ο «νουνίτο» κλέβει την παράσταση ενώ κάποιοι άρχισαν πάλι τις παρατηρήσεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο βίντεο του Αλεξάνδρου ο «νουνίτο» κλέβει την παράσταση ενώ κάποιοι άρχισαν πάλι τις παρατηρήσεις

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαθανάτισε τον γιο του στην παραλία αλλά στα σχόλια οι καλοθελητές άρχισαν να προσέχουν αν ο μικρούλης κάηκε ή έφαγε άμμο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ανάμεσα από διάφορες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης είτε κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας είτε κάνοντας δροσερές βουτιές στη θάλασσα. Φυσικά, πάντα μαζί τους είναι ο 7 μηνών γιος τους, ο μικρός «νουνίτο» όπως τον αποκαλούν.

Η νέα ανάρτηση με τον «νουνίτο» στη θάλασσα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λοιπόν απαθανάτισε τον μικρό «νουνίτο» να κάθεται στην παραλία, στην αμμουδιά δίπλα στη θάλασσα, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

https://www.instagram.com/p/Cu7cyjgtMtk/

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή» με τους περισσότερους να λένε πως ο μικρούλης έκλεψε την παράσταση όχι μόνο όσον αφορά την αρχική τους σελίδα στο Instagram όσο και από το ίδιο το ηλιοβασίλεμα.

Αλλά και οι συνεργάτες του Δημήτρη Αλεξλαανδρου, πρώην και νυν σχολίασαν τη φωτογραφία όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Ελένη Βουλγαράκη, ενώ η Ιωάννα Τούνη καμάρωνε για τον γιόκα της.

Οι «παρατηρήσεις» των follower

Δεν έλειψαν, ωστόσο και κάποιοι followers του Δημήτρη Αλεξάνδρου που στο συγκεκριμένο βίντεο άρχισαν να κάνουν τις παρατηρήσεις τους τόσο σχετικά με το αν ο μικρούλης έχει καεί από τον ήλιο - κάτι που δεν θα ήταν καλό - όσο και για το αν αντιλήφθηκαν πως πρέπει να «δοκίμασε» λίγη από την άμμο στη θάλασσα, κάτι που βέβαια κάνουν σχεδόν όλα τα μωράκια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι followers του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη σχολιάζουν πράγματα που έχουν να κάνουν σχέση με το μεγάλωμα του γιου τους.

Κατά καιρούς έχουν σχολιάσει από τον δημόσιο θηλασμό του από την influencer μέχρι το ότι έχει ταξιδέψει ήδη πάρα πολύ και ίσως οι συνεχόμενες μετακινήσεις δεν του κάνουν καλό αλλά και το ότι η Ιωάννα Τούνη τον παίρνει παντού μαζί της.

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει δημόσια στο Μόντε Κάρλο και ο «πόλεμος» στο Twitter ξέσπασε για τον Νουνίτο

Η influencer είχε δώσει τη δική της απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram λέγοντας ουσιαστικά πως εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφασίζουν για το μεγάλωμα του γιου τους και πως εφόσον δεν έχει από κάπου βοήθεια προτιμάει να έχει μαζί της το μωρό της. Κι άλλωστε αυτό, το να αποφασίζει δηλαδή κάθε γονιός για το μεγάλωμα του δικού παιδιού του είναι και το φυσιολογικό. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε».