Η Μαριάννα Τουμασάτου ανέβασε μία τέλεια ολόσωμη φωτογραφία ποζάροντας με το αγαπημένο της σύνολο

Η Μαριάννα Τουμασάτου ανέβασε μία τέλεια ολόσωμη φωτογραφία ποζάροντας με το αγαπημένο της σύνολο
Instagram

Το look με ψηλοτάκουνα και η νέα επίσκεψη στο κομμωτήριο. 

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης ενώ έχει και τη φήμη της τυχερής στον χώρο καθώς είναι κοινό μυστικό πως σε κάθε σίριαλ που συμμετέχει η επιτυχία του project είναι δεδομένη. Πριν από 31 χρόνια, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Γυναίκες» και μέχρι σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, δεν έχει πάψει να υπάρχει στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

H Mαριάννα Τουμασάτου «φώτισε» τα μαλλιά της και πρόσθεσε μια ανατρεπτική πινελιά στην εμφάνισή της

Η Ρεγγίνα της «Βέρας στο δεξί» ερωτεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Αλέξανδρο Σταύρου, στην iconic σειρά του Mega. Μαζί απέκτησαν τη μοναχοκόρη τους Χρυσηίδα- Παναγιώτα, η οποία και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε «σ΄αγαπάω» δημόσια ανεβάζοντας μια πολύ σημαντική φωτογραφία στα social

Στα πιο πρόσφατα νέα της Μαριάννας, και η ηθοποιός είναι γνωστό πως είναι λάτρης και των social media στα οποία και ανεβάζει αναρτήσεις με περιεχόμενο τη δουλειά της, την ενδυνάμωση ενώ κάποια ελάχιστα post αφορούν και σε στιγμές από την καθημερινότητά της. Στο πιο πρόσφατο story που μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram, είδαμε την εντυπωσιακή γυναίκα να ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φακό φορώντας ένα μπλε σύνολο με λευκή λεπτομέρεια που κολάκεψε τη σιλουέτα της και τις άψογες αναλογίες της. Το look ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες ενώ ως προς το beauty σκέλος, η Μαριάννα ήταν και πάλι με ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ.

Η Βικτώρια Χαλκίτη και η Μαριάνα Τουμασάτου έχουν κάτι κοινό που έκανε τη ζωή τους «τέλεια»

Untitled.png

Τα top με τα αέρινα παντελόνια είναι ρούχα που επιλέγει συχνά η Μαριάννα και αποτελούν κανόνα στις περισσότερες εμφανίσεις της.

https://www.instagram.com/p/CQBfFsGHsnZ/

Νέα μέρα, νέα επίσκεψη στο κομμωτήριο

Μία ημέρα πριν από το story της ηθοποιού, και ο αγαπημένος της κομμωτής, Ιωάννης Μιχαλέλης, ανέβασε στο δικό του προφίλ ένα βίντεο με τη νέα επίσκεψη της φίλης του στο κομμωτήριο. Η Μαριάννα ανανέωσε κούρεμα και χρώμα ενώ για ακόμα μία φορά πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Μαριάννα Τουμασάτου: To casual look στην έξοδο για ψώνια και το «δώρο» της Κατερίνας Γκαγκάκη

https://www.instagram.com/reel/CucO8epokpU/

Ένας έρωτας που κατέληξε με βέρα στο δεξί

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παρόλα αυτά, δεν είναι καθόλου μέρος της showbiz, με την τυπική, επιφανειακή και ψευτο-glamorous έννοια του όρου. Πρόκειται για δύο εξίσου ταλαντούχους ανθρώπους, των οποίων οι δρόμοι συναντήθηκαν και αποφάσισαν να πορευτούν μαζί.

Η δημοσιότητα μοιάζει σαν να «έτυχε», σαν μία απλώς εκ των πραγμάτων συνέπεια της επαγγελματικής τους ενασχόλησης με την υποκριτική. Οι προσωπικότητές τους αλληλοσυμπληρώνονται δημιουργώντας την ιδανική αρμονία.

Εκείνη έντονη, πολυπράγμων, παρούσα σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα και τους αγώνες που την αφορούν, ως γυναίκα, μητέρα και καλλιτέχνη. Μιλά πάντα, έχει άποψη και είναι εκείνος ο «χείμαρρος» λογικής, με μία δόση σχεδόν εφηβικού ρομαντισμού επαναστατικότητας.

Εκείνος πολύ διακριτικότερος, χαμηλού προφίλ και ήπιων τόνων, σπάνια μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες αν δεν πρόκειται για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Ακόμη και τότε, δεν είναι το καλύτερό του.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου γνωρίστηκαν πριν από τη σειρά του Mega, «Βέρα στο Δεξί» καθώς είχαν παίξει ξανά μαζί σε σίριαλ όμως εκεί ήταν που ερωτεύτηκαν.

toumasatou-stavrou-5701.jpg

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010 και με θρησκευτικό το 2013. Και οι δύο πραγματοποιήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπάνιο στιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο τους μοιράστηκε χρόνια μετά, η Έλενα Ακρίτα στο προφίλ της στο Instagram

Χαμογελαστή, με λευκό midi φόρεμα η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν ευτυχισμένη και αυτό έβγαινε προς τα έξω. Εξίσου ερωτευμένος και ο Αλέξανδρος Σταύρου, αφήνει την ευτυχία να αντικατοπτριστεί στο βλέμμα του, χαμογελώντας- όπως πάντα- πιο διακριτικά.

Τον Ιανουάριο του 2011 ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους, Παναγιώτα- Χρυσηίδα, που έγινε μάλιστα και παρανυφάκι στον θρησκευτικό γάμο τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ», μίλησε για την κόρη της την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τονίζοντας πως θέλει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι και αν επιλέξει να κάνει στο μέλλον.

Ερωτηθείσα για το πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη της τής έλεγε ότι θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της, η ηθοποιός απάντησε πως: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνει, αλλά δεν έχω καμία άποψη στο τι την κάνει ευτυχισμένη. Ότι την κάνει ευτυχισμένη, αυτό να ακολουθήσει. Δεν με νοιάζει αν βγάλει πολλά λεφτά ή γίνει πυρηνικός επιστήμων, αλλά να πέφτει το βράδυ στο κρεβάτι της, να χαμογελά και να ονειρεύεται».