Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε με μπικίνι στα Κουφονήσια και τα σχόλια που άκουσε ήταν επικά

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε με μπικίνι στα Κουφονήσια και τα σχόλια που άκουσε ήταν επικά
Instagram

«Εσύ τα έκανες κουκλονήσια», «Εσύ Κουφονήσια εμείς το σόι μας», και άλλα σχόλια που ξεχώρισαν στο προφίλ της ηθοποιού.  

Τις διακοπές της στα Κουφονήσια πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ δεν παραλείπει να μοιράζεται μέσω του Instagram της πλάνα με φόντο τα υπέροχα τοπία και τις παραλίες.

Αυτή την παραμυθένια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με νυφικό δεν την έχεις δει

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η 42χρονη πόζαρε με μπικίνι σε μία από τις πιο ωραίες παραλίες του νησιού. Ποζάροντας ανακουφισμένη στον φωτογραφικό φακό, η Βάσω Λασκαράκη εισέπραξε άκρως κολακευτικά σχόλια για το σώμα της και τη φυσική της ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/CveuYzwNhze/

Κάποια από τα πιο επικά σχόλια στο προφίλ της ηθοποιού:

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με την κούκλα κουνιάδα της (photo)

«Δε νομίζω ότι είναι αρκετή η συγγνώμη»: η Βάσω Λασκαράκη λύνει τη σιωπή της

Δες και άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της ηθοποιού στη gallery που ακολουθεί:

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ένα υπέροχο love story

Το love story τους μετρά 5 περίπου χρόνια, αλλά η γνωριμία τους πολλά περισσότερα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη όσο ακόμη ήταν αμφότεροι παντρεμένοι με τους πρώην συζύγους τους. Όσον αφορά τη Βάσω Λασκαράκη, αναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τη μοναχοκόρη της, τη 10χρονη Εύα.

Ο γάμος τους έγινε στο νησί που γνωρίστηκαν, στις 29 Απριλίου 2019- τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν για φαγητό, και είχαν ήδη μεγάλη οικειότητα και χημεία. «Μιλούσαμε ώρες ατελείωτες στο τηλέφωνο», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Dot.

https://www.instagram.com/p/COQjGoDBF9l/

Ειδικά για τον γάμο της και την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητά του, η Βάσω Λασκαράκη είχε πει στο «Καλύτερα δε γίνεται» μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό: «Ο γάμος μας έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Η κανονική μας ημερομηνία, το αρχικό μας σχέδιο, ήταν να γίνει 29 Ιουνίου, αλλά επειδή άρχισε να μαθαίνεται και να το ψάχνουν πολλοί, αποφασίσαμε μία εβδομάδα πριν το Πάσχα να γίνει. Χτύπησαν τα καμπανάκια. Ούτε καν οι δικοί μας δεν το ξέρανε. Θέλαμε να είμαστε μόνοι μας και να κρατήσουμε για εμάς. Ήταν πολύ ωραία. Μπόρεσα και εγώ να το βιώσω καλύτερα!».

Σε άλλη συνέντευξή της, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε πει για τον Λευτέρη Σουλτάτο: «Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει ένας γάμος, μια σχέση... Έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. (…)Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…Μού αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι».

https://www.instagram.com/p/B_k9GX5JMyG/

Ενώ στην εκπομπή «Ελένη», έκανε κάθε γυναίκα να πιστέψει στο παραμύθι: «Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι που δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό τα λέει όλα η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες».