Η Άννα Μενενάκου ευχήθηκε στον Σωτήρη Τσαφούλια με hot glam look & πολλοί πρόσεξαν (και) κάτι ακόμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άννα Μενενάκου ευχήθηκε στον Σωτήρη Τσαφούλια με hot glam look & πολλοί πρόσεξαν (και) κάτι ακόμα

Η Άννα Μενενάκου ευχήθηκε στον Σωτήρη Τσαφούλια για τη γιορτή του με μια ιδιαίτερη κοινή τους φωτογραφία ενώ μέσα από ένα βίντεο από τις κοινές τους διακοπές στα Ψαρά αποκάλυψε άλλο ένα ταλέντο οτυ γνωστού σκηνοθέτη.

Η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι εδώ και αρκετά χρόνια ζευγάρι. Ωστόσο, η ηθοποιός που πρωτογνωρίσαμε ευρύτερα από τη συμμετοχή της στην οικογενειακή κωμική σειρά του Mega «Πίσω στο Σπίτι» και ο σκηνοθέτης του «Έτερος Εγώ» προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, άλλωστε έχει και δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, τη 14χρονη Δέσποινα και την 11χρονη Κωνσταντίνα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όπως αποκάλυψε η Άννα Μενενάκου πριν από τη συνεργασία τους στο «Έτερος Εγώ». Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της για τη σχέση τους: «Δεν γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ», η σχέση μας έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά. Εμένα, αλλά ούτε τον Σωτήρη δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας παπαράτσι. Δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλη δημοτικότητα για να ασχοληθούν τα μέσα μαζί μου, ούτε θα ασχοληθεί κανείς με το τι έφαγα κι αν πήγα για ψώνια. Είμαι ηθοποιός, κάνω τη δουλειά μου και δίνω συνεντεύξεις ή φωτογραφίζομαι, στα πλαίσια της δουλειάς».

Η ανάρτηση για τη γιορτή του αγαπημένου της και το κομψό look

Η Άννα Μενενάκου ευχήθηκε στον αγαπημένο της Σωτήρη Τσαφούλια για την ονομαστική του γιορτή χθες Κυριακή 6 Αυγούστου, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, η οποία «έσταζε» έρωτα, αφού ο φακός του φωτογράφου τους απαθανάτισε να κοιτάζονται μέσα στα μάτια όλο νόημα. Στην λεζάντα η ηθοποιός έγραψε τις εξής τρυφερές ευχές: «Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος όλος!!! Πάντα ευτυχισμένος… πάντα μαζί!!!».

https://www.instagram.com/p/CvmnsIIsPlL/

Πέρα από τις ευχές του καλλιτεχνικού κόσμου - αλλά και μη - στα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση της Άννας Μενενάκου, αίσθηση έκανε και το ιδιαίτερο ρούχο που φορούσε στη φωτογραφία της με τον σκηνοθέτη, η οποία ήταν πιθανώς από κάποιον γάμο. Η ηθοποιός είχε επιλέξει ένα maxi φόρεμα με μακριά μανίκια σε γαλάζια απόχρωση και μαύρες λεπτομέρειες τόσο γύρω από τους καρπούς όσο και γύρω από το εντυπωσιακό άνοιγμα που υπήρχε στο μπούστο, το οποίο αναδείκνυε την μεσογειακή ομορφιά της.

Το «κρυφό ταλέντο» του Σωτήρη Τσαφούλια

Η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας αυτή τη στιγμή κάνουν διακοπές στα Ψαρά, τον τόπο καταγωγής των γονιών του σκηνοθέτη και η ηθοποιός μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στα stories του Instagram της αποκάλυψε κι ένα ακόμα ταλέντο του.

Απ' ότι φαίνεται το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της γιορτής του σκηνοθέτη στην πλατεία των Ψαρών, όπου είχε στηθεί ένα μικρό γλέντι με αφορμή προφανώς τη γιορτή του Σωτήρος που ήταν εκείνη τη μέρα. Εκεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας «ξεδίπλωσε» άλλο ένα ταλέντο του που δεν γνωρίζαμε ότι έχει, αφού χόρεψε παραδοσιακούς χορούς μαζί με την αδερφή του, την Αθηνά.