Οι «17 κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια και τα πρώτα πλάνα με τον αγνώριστο Πάνο Βλάχο

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «17 κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια και τα πρώτα πλάνα με τον αγνώριστο Πάνο Βλάχο

Το βιβλίο του Chaser Πάνου Δημάκη και η μεταμόρφωση του Πάνου Βλάχου και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. 

Ένας chaser, μία γνωστή σεναριογράφος και ο δημιουργός του Έτερος Εγώ , ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα τηλεοπτική παραγωγή εποχής στο μακρινό 1906 στα Κύθηρα. Η νέα σειρά «17 κλωστές» είναι μία μικρή κινηματογραφική περιπέτεια στην τηλεόραση.

Μία αληθινή ιστορία και ένας συγκλονιστικός Πάνος Βλάχος

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς της CosmoteTv που υπογράφει η εταιρεία παραγωγής Τanweer και στηρίζεται στο ομότιτλο βιβλίο «17 κλωστές» του γνωστού μας chaser και συγγραφέα Πάνου Δημάκη.

https://www.instagram.com/p/CfwpwuFL7jv/

Την τηλεοπτική προσαρμογή του σεναρίου έχει κάνει η κορυφαία του είδους Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία έχει ο Σωτήρης Τσαφούλιας , ο οποίος κάνει το τηλεοπτικό του comeback μετά τις 3 σεζόν του Έτερος Εγώ. Αυτό το team μαζί με το πολύ καλά προσεγμένο καστ, είναι μία συνταγή επιτυχίας που θα κρατήσει για 6 επεισόδια. Σαν μία μικρή κινηματογραφική ταινία.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Από τη στιγμή που το #ΜeToo έγινε hashtag και κίνημα ήταν καταδικασμένο»

Η ιστορία αφορά σε πραγματικά περιστατικά μέσα σε μία τριετία από το 1906 στο 1909 στα Κύθηρα και μία πρωτοφανή μαζική δολοφονία. Όλα ξεκινούν όταν ένας ντόπιος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος θα κατηγορηθεί για παρενόχληση μίας γνωστής κυρίας του νησιού.

https://www.instagram.com/p/CuhJIoTIXoi/

Η φυγή του στην Αθήνα και ο κοινωνικός του αποκλεισμός θα τον οδηγήσει στο περιθώριο και μετά στην παράτολμη απόφαση να επιστρέψει στο νησί και να εκδικηθεί. Είναι ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ.

Ο ηθοποιός όπως βλέπεις και στα πρώτα πλάνα, έχει μπει στο κλίμα της εποχής και είναι αγνώριστος.

Δύο ακόμη ηθοποιοί που υπήρξαν συνεργάτες του Σωτήρη Τσαφούλια στο Έτερος Εγώ, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Μάνος Βακούσης συμμετέχουν στη σειρά έχοντας στο πλευρό τους επίσης την Αθηνά Τσιλύρα, τον Θοδωρή Κατσαφάδο, τη Μαρίνα Ψάλτη και τον Ταξιάρχη Χάνο, ανάμεσα στους άλλους.

Η έκπληξη είναι και η συμμετοχή της σεναριογράφου Μιρέλλας Παπαοικονόμου με έναν μικρό ρόλο στην μίνι σειρά.

https://www.instagram.com/p/CsXASnvLv_C/