Ο Κων/νος Βασάλος με το νέο hair look δεν θύμισε απλώς «Ντάλια» αλλά ολόκληρο επεισόδιο του Παρά 5

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Κων/νος Βασάλος με το νέο hair look δεν θύμισε απλώς «Ντάλια» αλλά ολόκληρο επεισόδιο του Παρά 5

Από το Κωνσταντίνου και Ελένης μέχρι το Παρά 5 ο παίκτης ριάλιτι έχει δημιουργήσει τα καλύτερα memes στα social media. Το σχόλιο του Fipster και το κατάξανθο μαλλί. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει προκαλέσει πανικό αυτό το καλοκαίρι με τα χτενίσματα που επιλέγει να κάνει και κυρίως με το τι θυμίζουν οι επιλογές του στον φίλο του τον Fipster.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά τον τελικό του Survivor All Star, o ίδιος επέλεξε να κάνει τα μαλλιά του ράστα. Το συγκεκριμένο χτένισμα το επιλέγουν αρκετοί αλλά και αρκετές για το καλοκαίρι καθώς έτσι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται τα μαλλιά τους. Παρ' όλα αυτά, η νέα εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου θύμισε στον Fipster το επεισόδιο από την κωμική σειρά Κωνσταντίνου κι Ελένης, στο οποίο η Ελένη Βλαχάκη νομίζει ότι έγινε κομμώτρια, σαν τη φίλη της τη Μιρέλα και καταλήγει να κάνει ράστα τα μαλλιά του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.

363331380_3495356957388945_6663529915624023714_n.jpg

Ο ίδιος όντας πολύ δεκτικός στο χιούμορ του φίλου του συνέχισε την πλάκα με το συγκεκριμένο επεισόδιο γράφοντας στην ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη με την αλλαγή στα μαλλιά της λίγες μέρες αργότερα το εξής σχόλιο: «Τοπ μαλλί λογικά από την τοπ κομμώτρια Ελένη!».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ωστόσο επειδή ήδη είχε αρκετό διάστημα τα μαλλιά του σε κοτσιδάκια αποφάσισε να τα λύσει με αποτέλεσμα αυτά να βγουν κυματιστά και πολύ φουντωτά.

Ο Fipster ήταν και πάλι «εκεί» για να σχολιάσει τη νέα κόμη του φίλου του. Αυτή τη φορά του θύμισε τη Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Ντάλιας από τη σειρά Παρά Πέντε, μια και πέρα από το ότι τα μαλλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν λίγο πιο «afro», ήταν και πιο ξανθά, αφού λόγω της συμμετοχής του στο Survivor αυτά είχαν ανοίξει από τον ήλιο.

365770653_1663322730798575_3647088665007145489_n.jpg

Κάπως έτσι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να είναι άνετα ένας από την ομάδα των 5 ηρώων του Γιώργου Καπουτζίδη στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο που η Ντάλια ονειρευόταν πως όλη στην παρέα ήταν ίδιοι με αυτήν, με τους υπόλοιπους ηθοποιούς να φορούν περούκες ολόιδιες με τα χαρακτηριστικά μαλλιά της στη σειρά, ώστε να γυριστεί η σκηνή. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, μάλιστα όλοι οι χαρακτήρες ονειρεύονταν κάτι αντίστοιχο με την Ντάλια με τις μεταμορφώσεις των ηθοποιών να είναι άκρως απολαυστικές.