Το Instagram-ικό «παραλήρημα» του Fipster και το σπάνιο video της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Το Instagram-ικό «παραλήρημα» του Fipster και το σπάνιο video της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

H Mαίρη Συνατσάκη και οι φίλοι της ζουν αυθόρμητα την κάθε ημέρα και δημοσιεύουν τα πιο fun στιγμιότυπα.

Ο Fipster ή κατά κόσμον Φίλιππος Ιωάννου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Youtubers στη χώρα μας και κολλητός φίλος της Μαίρης Συνατσάκη.

Το τελευταίο διάστημα οι δυο φίλοι έχουν δημιουργήσει μια πολύ ωραία παρέα μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, πραγματοποιώντας συχνά κοινές εξόδους. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αναρτήσεις τους στα social media μας έχουν δώσει να καταλάβουμε πόσο ακομπλεξάριστοι και αγαπημένοι παραμένουν, με το χιούμορ να είναι ένα από τα στοιχεία που τους ενώνει.

Φίλιππος και Μαίρη έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση η οποία δυνάμωσε μετά τη γέννηση της μικρής Ολίβιας αφού ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Ο Fipster επισκέπτεται συχνά το σπίτι της 38χρονης και περνά χρόνο με την κορούλα της, η οποία είναι το νεότερο μέλος της παρέας.

Το νέο post του Fipster και το σπάνιο βίντεο με την μικρή Ολίβια

Πριν από μερικές ώρες ο Youtuber δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram, δείχνοντάς μας τα highlights από την καθημερινότητά του εν μέσω καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CvFxff_Nh28/

«Delulo», έγραψε με χιούμορ ο Fipster στη λεζάντα του post εξηγώντας τι σημαίνει η λέξη. Ο όρος χρησιμοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περιγράψει κάποιον που έχει μη ρεαλιστικές ή υπερβολικά ιδεαλιστικές πεποιθήσεις ή φαντασιώσεις.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν είναι το σύντομο βίντεο στο οποίο βλέπουμε τη Μαίρη Συνατσάκη να βάφεται έχοντας ως καθρέφτη την οθόνη του κινητού της και την πολύτιμη βοήθεια του Fipster. Η μικρή Ολίβια Στρατή βρίσκεται λίγο πιο δίπλα, μέσα στο καρότσι της.

synatsaki1.png

«Η Μαίρη είναι πιο τρελή και ήρεμη από ποτέ. Είναι άψογη μάνα. Εγώ τη θαυμάζω που καταφέρνει να τρέχει τις εταιρείες της και να έχει χρόνο και για το παιδί. Όταν ήταν έγκυος, ήταν σα να έδινε πανελλήνιες. Διάβαζε τα πάντα για το μωρό, έβλεπε βίντεο και τώρα είναι τέλεια μαμά», δήλωσε πριν λίγους μήνες ο Fipster στις τηλεοπτικές κάμερες για τη φίλη του.

Στο νέο της vlog η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πώς γνώρισε την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τα σχόλια Συνατσάκη-Βασάλου

Η «Μairiboo» δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του κολλητού της γράφοντας: «Δεν ισχύει τίποτα».

Screenshot-2023-07-25-125932.png

Και πρόσθεσε: «Είναι όλα ψέματα. Φωτομοντάζ».

Screenshot-2023-07-25-125944.png

Τελευταίο και καλύτερο το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος αναρωτήθηκε εύλογα: «Πώς και λείπω από το ποστ;».

Screenshot-2023-07-25-125925.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Mαμά και κόρη είναι αχώριστες

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα και δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το μωρό της. Η influencer-επιχειρηματίας έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αυτό συνεπάγεται με πολλά ραντεβού και αποστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

mairiboo7.webp

Η μικρή Ολίβια είναι το «αυτοκολλητάκι» της 38χρονης και δεν διστάζει να το μοιραστεί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Μαμά και κόρη έχουν τις ωραιότερες φωτογραφίες και θα τις βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: mairiboo