Η Άντζελα Γκερέκου βγήκε βόλτα στην Κέρκυρα με την 22χρονη κόρη της και η απλότητά τους αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άντζελα Γκερέκου βγήκε βόλτα στην Κέρκυρα με την 22χρονη κόρη της και η απλότητά τους αποθεώθηκε

H Άντζελα Γκερέκου με πιο ξανθά μαλλιά από ποτέ σε ταιριαστή εμφάνιση με τη Μαρία Βοσκοπούλου. Μαμά και κόρη άκουσαν πολλά πρωτότυπα στιχάκια για τη νέα έξοδο στο αγαπημένο τους νησί. 

Η Άντζελα Γκερέκου, ύστερα από μια δημιουργική χρονιά αφού συνεχίζει στη Γη της Ελιάς αλλά και ως πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, απολαμβάνει ήρεμη τις διακοπές της στην Κέρκυρα μαζί με συγγενείς, φίλους και φυσικά την κόρη της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, Μαρία.

Η 22χρονη Μαρία Βοσκοπούλου φαίνεται πως ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του μπαμπά της και της μαμάς της, αφού επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, εμφανίστηκε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CTkYnjDIKcs/

To ανανεωμένο hair look της Άντζελας Γκερέκου και η καλοκαιρινή εμφάνιση μαμάς - κόρης

Η Άντζελα Γκερέκου στα posts που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram από τις στιγμές της στην Κέρκυρα φάνηκε ακετά ανανεωμένη ενώ οι followers της πρόσεξαν και τα μαλλιά της, τα οποία ήταν πιο ξανθά από ποτέ.

Η ίδια δημοσίευσε, μάλιστα και μια φωτογραφία με οικογενειακούς φίλους και τη Μαρία στο post από τις διακοπές στην Κέρκυρα, στην οποία η καλοκαιρινή εμφάνιση μαμάς - κόρης έκλεψε τις εντυπώσεις. Και οι δύο επέλεξαν φορέματα με έντονα καλοκαιρινά χρώματα, όπως το λιλά και το πράσινο, που τόνιζαν τα μάτια τους, ενώ είχαν αφήσει τα μαλλιά τους πιο φυσικά, σε ένα επιμελώς ατιμέλητο look, που τις έδειχνε ακόμα πιο φρέσκες.

angela_gerekou_365013197_311705898091367_208543275667096679_n.jpg

Τα ιδιαίτερα σχόλια στην πρόσφατη ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Η πρόσφατη ανάρτηση, λοιπόν της Άντζελας Γκερέκου συγκέντρωσε όχι μόνο πολλά likes από τους followers της αλλά και κάποια πιο ιδιαίτερα σχόλια, τα οποία θα έλεγε κανείς πως θα μπορούσαν να σταθούν άνετα σαν μικρά ποιήματα.

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις αρκετά από αυτά:

To υπέροχο σπίτι στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για την Άντζελα Γκερέκου, αφού μπορεί η ίδια να έχει δικό της σπίτι εκεί, ωστόσο στο νησί βρίσκεται και το πατρικό της και η μητέρα της.

Μέσα από στιγμιότυπα που κατά καιρούς έχουν δημοσιεύσει και η ίδια αλλά και η Μαρία έχουμε καταφέρει να ρίξουμε κάποιες κλεφτές ματιές στο πολύ καλά διατηρημένο αρχοντικό, το οποίο έχει στο νησί.

Πέρα από την εντυπωσιακή αυλή του, όπως θα δεις, διαθέτει ένα εξίσου εντυπωσιακό εσωτερικό. Αν και τη διακόσμησή του συμπληρώνουν μεγάλα, κλασσικού τύπου έπιπλα και πίνακες, τη διαφορά κάνουν τα πιο μοντέρνα χρώματα που έχουν προστεθεί στους τοίχους κάποιων δωματίων σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του κίτρινου.