Όλοι ρωτάνε τη Μαρία Κορινθίου πώς μάκρυνε τόσο πολύ τα μαλλιά της ενώ αποθεώνουν τη σιλουέτα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Όλοι ρωτάνε τη Μαρία Κορινθίου πώς μάκρυνε τόσο πολύ τα μαλλιά της ενώ αποθεώνουν τη σιλουέτα της

Η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως έχει καταφέρει να βρει την εσωτερική γαλήνη και ηρεμία όπως δείχνουν οι φωτογραφίες της από τις διακοπές της ενώ βλέποντας τα ιδιαίτερα μακριά μαλλιά της όλοι θέλουν να μάθουν τα tips της.

Η Μαρία Κορινθίου μετά από μια απαιτητική χρονιά επαγγελματικά, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Γιάννη Αϊβάζη και την έφηβη κόρη τους Ισμήνη. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην όμορφη Σαντορίνη ενώ η ηθοποιός δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένη στις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Η ίδια μέσα στη χρονιά που πέρασε είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πώς κατάφερε να χάσει κάποια περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν χρόνια, αλλάζοντας όλη της την κοσμοθεωρία. Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα «εντολή» στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή».

Τα post από τις διακοπές και τα πολύ μακριά μαλλιά

Ιδιαίτερα στο πρόσφατο post της οι followers της πρόσεξαν πως η ίδια αποπνέει γαλήνη και ηρεμία στο πρόσωπό της, κάτι που την κάνει να λάμπει. Το γεγονός δε, πως ήταν τελείως άβαφη έδειχνε και την πραγματικά εντυπωσιακή ομορφιά της.

https://www.instagram.com/p/Cvm4SHloB44/

Στα σχόλια πάντως οι διαδικτυακοί της φίλοι πέρα από την ηρεμία του προσώπου της και το πόσο όμορφη έδειχνε στο συγκεκριμένο post όντας τελείως φυσική, πρόσεξαν και τα ιδιαίτερα μακριά μαλλιά της. Μάλιστα, κάποιες από τις followers της ζήτησαν tips για να αποκτήσουν κι αυτές πιο μακριά μαλλιά.

Και σε άλλη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει όμως η ηθοποιός μέσα από το καράβι, πηγαίνοντας προς την Σαντορίνη, φαίνονταν τα πολύ μακριά μαλλιά της τα οποία παραπέμπουν σε μια σύγχρονη μελαχρινή Ραπουνζέλ.

https://www.instagram.com/p/Cu3u_EDt6JX/

Σε αυτή την πόζα, μάλιστα πολλοί είχαν σχολιάσει πως εκείνη έμοιαζε με έφηβη, ακόμα και με την κόρη της την Ισμήνη.