Μαρία Μπέη - Ηλίας Κιαζόλι «κονταροχτυπιούνται» για μια θέση στο MasterChef 2024 βλέποντας τα έπαθλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Μπέη - Ηλίας Κιαζόλι «κονταροχτυπιούνται» για μια θέση στο MasterChef 2024 βλέποντας τα έπαθλα

Το νέο τρέιλερ για τον φετινό κύκλο του MasterChef μόλις κυκλοφόρησε και αποκάλυψε πως τα έπαθλα φέτος θα είναι πολλά και για περισσότερα άτομα.

Το MasterChef έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι και ο λόγος που για 8η συνεχόμενη φορά - αν εξαιρέσεις τους δύο πρώτους κύκλους - θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του Star.

Δεν είναι μόνο το θέμα που προβάλλει - δηλαδή η μαγειρική - που έχει κερδίσει το τηλεθεατές ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, είναι και η κριτική επιτροπή με τους Κουτσόπουλο, Ιωαννίδη και Κοντιζά να δίνουν τη δική τους νότα σε κάθε δοκιμασία, αλλά και η επιλογή των παικτών, με τους οποίους το κοινό πολλές φορές ταυτίζεται.

Τα μεγάλα έπαθλα στο φετινό MasterChef

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για τον φετινό κύκλο, στον οποίο αποκαλύπτονται για πρώτη φορά τα έπαθλα του φετινού διαγωνισμού, τα οποία θα είναι υπέρ το δέον πλούσια και δεν θα είναι μόνο για έναν παίκτη. Όπως θα δεις κι εσύ πιο κάτω, ο νικητής του MasterChef 2024 θα κερδίσει πέρα από τον τίτλο και 70.000 ευρώ αλλά και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ, αυτός που θα βγει 2ος θα κερδίσει 30.000 ευρώ, ενώ συνολικά στον διαγωνισμό σε διάφορες δοκιμασίες θα δοθούν άλλα 30.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/reel/Cvr-h3_RF4H/

Μαρία Μπέη - Ηλίας Κιαζόλι θέλουν να μπουν ξανά στο MasterChef

Bλέποντας το νέο τρέιλερ και τα έπαθλα που θα δοθούν φέτος οι προηγούμενοι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού άρχισαν να ξανασκέφτονται μια ακόμα συμμετοχή στον διαφωνισμό.

Ο Ηλίας Κιαζόλι, μάλιστα έκανε μέσω Instagram «έκκληση» στους τρεις κριτές για να μια ακόμα θέση στον διαγωνισμό. Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν είναι ανέφικτο, αφού με βάση τα περσινά δεδομένα, οι παλιοί παίκτες μπορούσαν να διεκδικήσουν μια θέση ξανά στον διαγωνισμό αρκεί να «εξολόθρευαν» τους νέους παίκτες μέσα από μια μαγειρική μονομαχία.

364983821_678728330363052_5955147596851800349_n.jpg

Ο ίδιος ήταν ένας από τους παίκτες που κατάφερε να ξαναμπεί στο MasterChef πέρσι, όπως και η Μαρία Μπέη, η οποία ήταν και η μεγάλη νικήτρια.

Την ίδια ιδέα, λοιπόν με τον Ηλία Κιαζόλι φαίνεται να είχε και εκείνη, η οποία κάτω από το σχόλιό του απάντησε με emoji με ανθρωπάκια να γελάνε. Η κουβέντα συνεχίστηκε με εκείνον να της απαντά πως και σε 12 MasterChef να πήγαινε αν είναι κι αυτή εκεί δεν προβλέπεται να κερδίσει τον διαγωνισμό, αφού αν θυμάσαι οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά το 2020 για πρώτη φορά στο MasterChef, με τη Μαρία Μπέη να τα πηγαίνει και πάλι καλύτερα φτάνοντας στην 3αδα. Εκείνη πάντως τελικά έγραψε πως με τούτα και με κείνα πείστηκε να λάβει ξανά συμμετοχή στον αγαπημένο της διαγωνισμό.

Άραγε υπάρχει περίπτωση και φέτος να έχουμε την εισβολή παλιών παικτών στο MasterChef και δη προηγούμενων νικητών;