Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου εξερεύνησαν μαζί τη Ζανζιβάρη κι έσπασαν το ρεκόρ των likes

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου εξερεύνησαν μαζί τη Ζανζιβάρη κι έσπασαν το ρεκόρ των likes

Η Μαρία Μπακοδήμου συνάντησε την Ελένη Ράντου στην Ζανζιβάρη και οι εξωτικές εμφανίσεις τους όσο ανακάλυπταν την περιοχή συγκέντρωσαν τα πιο πολλά likes και σχόλια.

H Eλένη Ράντου από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στη Ζανζιβάρη σε ένα ταξίδι ζωής. Αν και η ίδια στην αρχή δεν είχε αποκαλύψει τον εξωτικό προορισμό στον οποίο βρισκόταν, δίνοντας κάποια στοιχεία με φωτογραφίες από τα αξιοθέατα εκεί αποκάλυψε τελικά στους διαδικτυακούς της φίλους την επιλογή που έκανε για τις φετινές διακοπές της.

Η αγάπη της για την Αφρική

Η ηθοποιός έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Αφρική, αφού είχε βρεθεί ξανά εκεί το 2017 και μάλιστα είχε δημοσιεύσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram της αγκαλιά με τέσσερα παιδάκια.

https://www.instagram.com/p/BU8x4xIBt5I/

Η ίδια, όμως δέθηκε ακόμα περισσότερο με την Αφρική όταν έγινε νονά του μικρού Άγγελου. Ο Άγγελος είναι το αγοράκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία η Φωτεινή Παντζιά, γνωστή επιχειρηματίας - ιδιοκτήτρια εστιατορίων στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/ByYETsxofct/

Η συνάντηση με τη Μαρία Μπακοδήμου

Την ιδέα να επισκεφτεί αυτό το μαγικό μέρος είχε και η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια χθες δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον λογασιασμό της στο Instagram με τις πρώτες της στιγμές εκεί δείχνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Κάπου εκεί συνάντησε και την Ελένη Ράντου, με την οποία συνέχισαν μαζί την εξερεύνηση και με μία ακόμη φίλη τους. Όπως φάνηκε από τα posts τους στα social media, οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενες που συναντήθηκαν.

Οι εξωτικές εμφανίσεις τους, μάλιστα συγκέντρωσαν τόσο τα διθυραμβικά σχόλια των followers τους όσο και πολλά χιλιάδες likes μέσα σε πολύ λίγη ώρα. Η μεν Μαρία Μπακοδήμου ως λάτρης των prints επέλεξε κυρίως φορέματα με χρώματα και έντονα floral σχέδια ενώ η Ελένη Ράντου προτίμησε την άνεση των jean shorts αλλά και του κλασσικού μαύρου φορέματος συνδυασμένο με ψάθινο καπέλο.

Παράλληλα, οι δυο τους πόζαραν και με μαγιό τα οποία αναδείκνυαν τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους.

Screenshot-(541).png

Πολύ εύκολα, λοιπόν μπορούμε να αναλογιστούμε γιατί οι αναρτήσεις τους γέμισαν με σχόλια, όπως τα παρακάτω:

αλλά και γιατί έσπασαν το ρεκόρ των likes, αφού μέσα σε λιγότερο από 6 ώρες είχαν συγκεντρώσει πάνω από 12.000 likes στο Instagram και 5.000 χιλιάδες στο Facebook.

Η Ελένη Ράντου συναγωνίζεται άνετα την καλύτερη infuencer

To ταξίδι, ωστόσο για την Ελένη Ράντου μάλλον φτάνει στο τέλος του, αφού η ίδια δημοσίευσε πριν λίγο στον λογαριασμό της στο Facebook, ακόμα μια φωτογραφία της από τη Ζανζιβάρη γράφοντας στη λεζάντα: «Τhe end!!!».

Ένα συμπέρασμα, μόνο βγαίνει από αυτό της το ταξίδι. Η Ελένη Ράντου, ίσως να μην το γνωρίζει αλλά θα μπορούσε να συναγωνιστεί άνετα κάθε influencer, χωρίς μάλιστα να καταβάλει και καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.

Οι καθόλου στυλιζαρισμένες φωτογραφίες, το φυσικό look και το αληθινό χαμόγελο έκαναν την ηθοποιό να αγαπηθεί από τους followers της γι' αυτό ακριβώς που είναι. Κάθε της ανάρτηση στο Facebook, όπου η ίδια είναι πιο ενεργή, καταφέρνει - αν ρίξεις μια ματιά - μέσα σε πολύ λίγες ώρες να συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες likes. Ακόμα και φωτογραφίες που δείχνουν μόνο τοπία κι όχι την ίδια συγκεντρώνουν κατευθείαν πάνω από 1.000.

Άλλωστε, και η Μαρία Μπακοδήμου δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες της με την ηθοποιό συγκέντρωσε πιο πολλά likes απ' ότι έχουν μαζί πολλές δικές της φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς.

Παράλληλα, αν κανείς διαβάσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Ελένης Ράντου θα δει πως δεν υπάρχουν αρνητικά σχόλια, κάτι που θα έλεγε κανείς είναι απορίας άξιον, αφού υπάρχουν χρήστες που σχολιάζουν αρνητικά κάτω από celebrities μόνο και μόνο επειδή λαμβάνουν ευχαρίστηση από αυτό.

Η Ελένη Ράντου, λοιπόν είναι η τρανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να ποστάρεις καθημερινά στα social media για να σε αγαπούν και να σε σέβονται οι διαδικτυακοί σου φίλοι, ούτε όλες οι αναρτήσεις σου θα πρέπει να έχουν τον καλύτερο φωτισμό. Πρέπει απλά να είσαι ο εαυτός σου.