H Mαρία Μπακοδήμου πόζαρε άβαφη και χαμογελαστή κι η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε αυτό που είδαν όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Mαρία Μπακοδήμου πόζαρε άβαφη και χαμογελαστή κι η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε αυτό που είδαν όλοι

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις διακοπές της επιλέγοντας να ξεκουράσει την επιδερμίδα της από το καθημερινό μακιγιάζ και όλοι στην νέα της ανάρτηση που είναι τελείως άβαφη μίλησαν για τη «μεσολογγίτικη ομορφιά» της.

H Mαρία Μπακοδήμου είναι μια παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία και αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Από τις εκπομπές που είχε συμμετάσχει πιο πρόσφατα, ίσως θυμάσαι το J2US στο οποίο ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής, το Style me Up το οποίο και παρουσίαζε ενώ τη φετινή σεζόν είχε τα ηνία της εκπομπής Γεια σου στο ΣΚΑΪ, που προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι από τον Σεπτέμβρη.

Παράλληλα, η ίδια έχει και το δικό της e-shop με δική της σειρά γυναικείων ρούχων.

Η Μαρία Μπακοδήμου χωρίς μακιγιάζ

Η Μαρία Μπακοδήμου πέρα από μια πολύ καλή παρουσιάστρια είναι και αρκετά ακομπλεξάριστη. Η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία της αρκετά κοντινή στην οποία είναι τελείως άβαφη και χαμογελαστή - όπως αρμόζει όταν απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές - με το τραγούδι «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» από τις ΜΕΛΙSSES να παίζει στο background.

https://www.instagram.com/p/CvPzo8JINj3/

Oι followers της ενθουσιάστηκαν πολύ με αυτή την φωτογραφία της, όπως ήταν φυσικό και όλοι σχολίασαν πόσο όμορφη είναι και χωρίς το έντονο μακιγιάζ της τηλεόρασης.

Και η Ευδοκία Ρουμελιώτη όμως με το σχόλιό της συνόψισε ακριβώς αυτό που σκέφτηκαν όλοι βλέποντας τη φωτογραφία της παρουσιάστριας.

364179395_302888935454815_5934262434830611923_n.jpg

Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια γνωρίζονται μέσω της Μαρίας Καβογιάννη και αρκετά συχνά περνούν χρόνο με την ηθοποιό και άλλους φίλους της στο σπίτι της στο Πήλιο.