Ο Σάκης Κατσούλης είπε στη Μαριαλένα αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι followers του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σάκης Κατσούλης είπε στη Μαριαλένα αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι followers του

Εν μέσω των διακοπών τους ο Σάκης Κατσούλης με μια ανάρτησή του είπε όλα όσα δεν είχε πει ποτέ στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσιεύοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

Ο Σάκης Κατσούλης δεν κατάφερε να είναι μόνο ο νικητής στο Survivor 2021 αλλά και στο Survivor All Star 2023, κατάφερε να κερδίσει την αληθινή αγάπη, όπως όλα δείχνουν μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος, άλλωστε είχε μπει την πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης για να διεκδικήσει πίσω τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία είχαν χωρίσει λίγο πριν μπει εκείνη πρώτη στο Survivor από κάποια παρεξήγηση μετά από περίπου 2 χρόνια σχέσης τότε. Αν και ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ριάλιτι παιχνίδι και παρότι η Μαριαλένα, οι παίκτες τότε αλλά και το τηλεοπτικό κοινό δεν πήραν με «καλό μάτι» την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο τότε, εκείνος κατάφερε να αλλάξει γνώμη και στους δύο.

Σταδιακά, ήρθε πιο κοντά με τη Μαριαλένα, έγινε το στήριγμά της και τελικά κατάφερε να την κερδίσει πίσω, με όλους να λένε πως τελικά η ιστορία τους ήταν σαν να βγήκε από παραμύθι.

Οι δυο τους από τότε είναι ξανά ζευγάρι, ενώ μπήκαν φέτος μαζί στο Survivor All Star, κάτι που λόγω της φύσης του παιχνιδιού θα μπορούσε να τους απομακρύνει κι ενδεχομένως να τους χωρίσει. Κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν συνέβη. Ο Σάκης Κατσούλης, όπως αναφέραμε και πιο πάνω κέρδισε ξανά το έπαθλο αλλά επιβεβαίωσε πως η πραγματική του νίκη ήταν η αγάπη της Μαριαλένας, η οποία τον στήριζε σε κάθε στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CvFYdt2NlCf/

Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη

Έτσι, την ώρα που απολαμβάνουν τις διακοπές τους ανέμελοι πια από στίβους μάχης, εκείνος θέλησε να της αποκαλύψει κάποια πολύ όμορφα πράγματα δημόσια. Έκανε μια ανάρτηση, λοιπόν δημοσιεύοντας την πιο όμορφη φωτογραφία τους με τη Μαριαλένα να ακουμπάει τρυφερά επάνω του κι εκείνον να έχει το πιο μεγάλο χαμόγελο και στη λεζάντα έγραψε:

«Το να είσαι ερωτευμένος είναι το χειρότερο. Εννοώ ότι είναι το καλύτερο, αλλά είναι τόσο δύσκολο και τρομακτικό να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον. Εγώ την άνοιξα σε εκείνη και πραγματικά είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Όπως πολλές φορές έχω πει, αγαπήστε ανοιχτά, νιώστε έντονα, εκφραστείτε ελεύθερα, δώστε αφιλοκερδώς και ειλικρινά χωρίς να περιμένετε κάτι. Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε και τους γύρω σας. Λίγα λόγια από τα πολλά που θα ήθελα να γράψω!».

https://www.instagram.com/p/CvuXXkKs2n4/

Η ανάρτηση αυτή του Σάκη Κατσούλη γέμισε σχόλια και likes, ενώ οι followers τους ένιωσαν ανακούφιση που δεν έκαναν λάθος στηρίζοντας και τον ίδιο και αυτή τη σχέση, αφού όπως αποδείχθηκε σύμφωνα με τα σχόλια που έκαναν, εδώ πρόκειται για αληθινή αγάπη και όχι για κάτι που συνέβη μόνο για τηλεοπτικούς σκοπούς. Γι' αυτό άλλωστε και στήριξαν μέχρι τέλους και τις 2 φορές τον Σάκη Κατσούλη.

Μερικά από τα σχόλια θα δεις στην gallery:

Oι φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το τέλος του Survivor επέστρεψαν στις δουλειές τους και την καθημερινότητά του. Ωστόσο, έκαναν κι αυτοί μια παύση, όπως όλοι για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Αν και μεσολάβησαν τα γενέθλια της Μαριαλένας και το πάρτι έκπληξη από τον Σάκη Κατσούλη στην Ανάβυσσο και μια βάφτιση στην οποία έγινε νονός εκείνος,

το ζευγάρι βρέθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και του Λιτόχωρου, όπου απόλαυσαν τη διαμονή τους σε lux ξενοδοχείο - spa, έκαναν water sports και είδαν διάφορους φίλους τους μεταξύ των οποίων και την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε στηρίξει τον Σάκη Κατσούλη φανερά και η Κατερίνη είναι η γενέτειρά της.