Όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, η DeVa μπορεί να φορέσει το ίδιο ρούχο εντελώς διαφορετικά

Όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, η DeVa μπορεί να φορέσει το ίδιο ρούχο εντελώς διαφορετικά
Instagram

Πώς με ένα sparkly bra top, η Δέσποινα Βανδή έκανε τη διαφορά στο πιο απλό look του καλοκαιριού. 

Δεσποινίς Δέσποινα ετών 54 και η αγαπημένη DeVa για τους θαυμαστές της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά της παρέα με τις φίλες της, τα παιδιά της, αλλά και τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Η αδελφή του Μπισμπίκη άνοιξε μαγαζί και η Βανδή έσπευσε να ψωνίσει

H τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και κριτής στο J2US, μπορεί στις επίσημες εμφανίσεις της και στα φαντασμαγορικά show να εμφανίζεται υπερπαραγωγή, ωστόσο είναι γνωστό πως στην καθημερινότητά της το ζει εντελώς διαφορετικά επιλέγοντας cool street looks.

Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη ούτε το look που επέλεξε στα γενέθλιά της στην Κρήτη πριν από λίγες ημέρες. Η Δέσποινα Βανδή αγαπάει πολύ τις μπλούζες με logo, πάντα όμως με rock διάθεση. Αυτή τη φορά πάνω από το τζιν σορτσάκι της φόρεσε ένα t-shirt σε σκούρο, ξεθωριασμένο γκρι, που έρχεται χαμηλά στο στήθος και πρέπει να συνδυαστεί με ένα sparkly bra top, ακριβώς όπως αυτό που διάλεξε και η Δέσποινα. Είναι από τις αγαπημένες της γραμμές σε t-shirts που φοράει στο repeat.

https://www.instagram.com/p/Cvej9F-sgo3/

Η Μελίνα Νικολαΐδη υπέκυψε και εκείνη στη Barbiemania με look για κάθε ώρα της ημέρας

Το sparkly bra top που έκανε τη διαφορά στο look της

1691657394524-663472536-desp1navandi_364285417_305591791939150_3459687863842300348_n.jpg

Η ευχή του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή μετά τις αντιδράσεις και η αγάπη της Μελίνας

Στην Πάρο με το ίδιο look «αλλιώς»

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια και η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις διακοπές της με τους αγαπημένους της με τους οποίους τώρα βρίσκεται στην Πάρο. Την παρουσία τους στο νησί κοινοποίησε ο καλός της φίλος, Λάκης Λαζόπουλος. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν ξανά στο δυναμικό της δραματικής του σχολής.

Η Βανδή και ο Μπισμπίκης συνεχίζουν το road trip στην Κρήτη και κάποιοι είδαν μία αλλαγή

«Καλημέρα μετά από μια νύχτα σαν αυτή. Γελάσαμε κι εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λένε τα σχέδιά μας ο ένας στον άλλον. Απλώσατε την πραμάτεια μας στους ουρανούς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη "Τεχνών Εκατό". Η μία εκ των εκπλήξεων. Αλλά πάνω απ’ όλα καλημέρα. Σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία, με Δέσποινα παρέα, τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό η Μελίνα Νικολαΐδη».

Untitled.png

Όπως είδες και στο σχετικό στιγμιότυπο παραπάνω, η Δέσποινα επέλεξε ξανά το αγαπημένο της outfit αλλά με black bra top.