Η Μελίνα Νικολαΐδη υπέκυψε και εκείνη στη Barbiemania με look για κάθε ώρα της ημέρας

Η Μελίνα Νικολαΐδη υπέκυψε και εκείνη στη Barbiemania με look για κάθε ώρα της ημέρας

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει γίνει τελευταία fashion influencer στο Tik Tok, με τις σπουδές στην υποκριτική στο Λονδίνο να παίρνουν μία μικρή αναβολή. 

Πιο εξωστρεφής και από την μητέρα της Δέσποινας Βανδή, έχει γίνει η Μελίνα Νικολαΐδη, δεινή πλέον Τik Toker και με μεγάλη αγάπη στη μόδα. Αυτή τη φορά υπέκυψε στην Barbiemania της εποχής με ένα νέο video - πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.

https://www.instagram.com/p/Cu1yD7cI96U/

Η Μελίνα νιώθει Barbie στην τοποθεσία Βούλα

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μία έφεση στη μόδα και στη μουσική, όπως και στην υποκριτική. Αν και τους τελευταίους μήνες περισσότερο βρίσκεται στην Ελλάδα, παρά στο Λονδίνο όπου παρακολουθεί μαθήματα. Η πολυτάλαντη κόρη της Δέσποινας Βανδή, είναι αρκετά εξωστρεφής στα social media και δεινή πλέον Tik Toker με τα video να έχουν χιλιάδες προβολές και likes.

Στο τελευταίο της βίντεο, παρασύρθηκε από την τάση της εποχής, λόγω της ταινίας Barbie. Και έκανε τη δική της πρόταση με ένα ροζ look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας για τα κορίτσια της ηλικίας της.

Στη νέα photo της Μελίνας Νικολαΐδη οι fans είδαν την Dua Lipa και ο σύντροφός της την Μαρινέλλα

Πριν επιστρέψει από Σεπτέμβριο στο Λονδίνο, η Μελίνα ήδη έκανε το πρώτο μέρος των διακοπών της, αρχικά με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

https://www.instagram.com/p/CsrEPHyoy5x/

Ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Κρήτη για να γιορτάσει και τα γενέθλια της μαμάς της Δέσποινας Βανδή και μας έδειξε το γυμνασμένο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CvCP-TUoukb/

Στο Tik Tok μας έδειξε και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές αυτού του ταξιδιού και τις βόλτες στις παραλίες στα Χανιά, όπου βρέθηκε οικογενειακώς, έχοντας στο πλευρό της, τη μαμά Δέσποινα Βανδή.