Η ευχή του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή μετά τις αντιδράσεις και η αγάπη της Μελίνας

Η ευχή του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή μετά τις αντιδράσεις και η αγάπη της Μελίνας

Γιατί δεν «είδαμε» το πάρτι γενεθλίων της Δέσποινας Βανδή; Η αντίδραση της Μελίνας Νικολαΐδη και το κοινό χαρακτηριστικό που έχει η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη με παλαιότερες που έχει κάνει για την αγάπη της ζωής του. 

Στα πιο απλά είναι η ουσία και ο Βασίλης Μπισμπίκης με μία ρομαντική πόζα με τη Δέσποινα Βανδή από παραλία της Κρήτης, της ευχήθηκε για τα 54α της γενέθλια. Από τις πρώτες που αντέδρασαν ήταν η Μελίνα Νικολαΐδη ενώ η Δέσποινα αποφάσισε να μας χαρίσει ένα μικρό στιγμιότυπο των διακοπών της, αλλά όχι από το πάρτι γενεθλίων.

https://www.instagram.com/p/CukCJ3xMgTP/

Το κοινό σε όλες τις φωτογραφίες εκτός από την αγάπη είναι η σκιά

Στο αγαπημένο της νησί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Δέσποινα Βανδή. Στην Κρήτη που από τότε που ήταν τα παιδιά της σε πιο μικρή ηλικία περνούσε τα καλοκαίρια της και εκεί που έχει γιορτάσει πολλές φορές στο παρελθόν τα γενέθλιά της.

Αυτή όμως η γιορτή ήταν διαφορετική. Η Δέσποινα απέφυγε να μοιραστεί post και stories μαζί μας, από τη βραδιά που έσβησε η γενέθλια τούρτα της και έκανε ένα μικρό πάρτι, έχοντας δίπλα της τη Μελίνα και τον Γιώργο, αλλά και τον Βασίλη της που εδώ και δύο χρόνια είναι ο έρωτας της ζωής της.

Η Δέσποινα Βανδή στην πρόσφατη ανάρτησή της από τις διακοπές της δίχασε τους followers της

Η τραγουδίστρια απέφυγε τις αναρτήσεις, μετά τις αντιδράσεις στο πιο πρόσφατο post της όπου πόζαρε με μαγιό και τους followers να διαμαρτύρονται πως ήταν άκομψο, τη στιγμή που τότε είχαν ξεσπάσει πυρκαγιές στη Μάνδρα και στην Ανάβυσσο.

https://www.instagram.com/p/Cu2Dfc0M9eI/

Το μόνο που μας έδειξε ήταν μία παραλία και ένα μικρό εκκλησάκι που χρονολογείται από τον 10ο αιώνα και το οποίο το είχε πρόσφατα επισκεφτεί μαζί με τον Βασίλη.

vandiekklisaki.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δύο μέρες μετά τα γενέθλιά της, έσπευσε να της ευχηθεί και δημόσια με μία φωτογραφία και την ευχή: «Χρόνια πολλά αγάπη μου». Να τη φιλά σε μία παραλία του νησιού και να φαίνονται ως μια σκιά που χάνεται στο φως.

https://www.instagram.com/p/CvE5-cMI7el/

Η κόρη της Δέσποινας, Μελίνα Νικολαΐδη , που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον επί δύο χρόνια σύντροφο της μητέρας της, ήταν από τις πρώτες που αντέδρασε στο post με 4 καρδούλες ως emoticon.

melina2.jpg

Με την ίδια περίπου αισθητική, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε δημοσιεύσει και πριν από τρεις μήνες μία πανομοιότυπη φωτογραφία φιλώντας τη Δέσποινα και τους δυο τους να φαίνονται ως μαύρες φιγούρες.

https://www.instagram.com/p/CrG2wxAoD5T/

Το ζευγάρι θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να ρυθμίσει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πριν ξεκινήσουν το δεύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.