Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε τα 30 στις Μαλδίβες: Tα looks στο πάρτι της & η μεγάλη αλήθεια στα σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε τα 30 στις Μαλδίβες: Tα looks στο πάρτι της & η μεγάλη αλήθεια στα σχόλια

Τα γενέθλιά της είχε η Ιωάννα Τούνη και τα γιόρτασε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον «νουνίτο» και τους φίλους της στις Μαλδίβες σε ένα ξεχωριστό ταξίδι.

Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια ήταν τα φετινά για την Ιωάννα Τούνη, αφού αφενώς η ίδια πια είναι μια περήφανη μαμά - έχοντας αποκτήσει το πρώτο της παιδί, τον μικρό «νουνίτο», όπως τον αποκαλεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - αφετέρου επέλεξε να βρεθεί με τους άντρες της ζωής της και τους φίλους της στις Μαλδίβες για να γιορτάσουν όλοι μαζί σε ένα ταξίδι - δώρο που τους έκανε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Cvpa4mcSBib/

Άλλωστε, για την Ιωάννα Τούνη, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, τα γενέθλια είναι πολύ σημαντικά και πάντα ψάχνει τρόπους για να τα κάνει μοναδικά.

Το πάρτι στις Μαλδίβες

Η influencer είχε ξυπνήσει από το πρωί της 10ης Αυγούστου, με πολύ καλή διάθεση που ξημέρωσε η μέρα των ξεχωριστών αυτών γενεθλίων της, ενώ οι φίλοι της ξεκίνησαν να της εύχονται και δημόσια στα social media. Ταυτόχρονα και φίλοι της που δεν βρέθηκαν εκεί αλλά ήταν στην Ελλάδαμ όπως για παράδειγμα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ξεκίνησαν να την κάνουν tag στα βίντεο με τις ευχές τους.

jtouni365462038_1237044440311887_1433205592831854911_n.jpg

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο μικρός «νουνίτο» και οι φίλοι της βρέθηκαν να γιορτάζουν τα γενέθλιά της σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος στις Μαλδίβες, σε ένα λευκό νησάκι που βρισκόταν στην μέση του Ωκεανού.

H ίδια επέλεξε να φορέσει το πιο glam mermaid look με ένα σετ με τοπ και φούστα από την εταιρεία που έχουν με τη συνεργάτιδα και νονά του γιου της, Στέλλα Πάσαρη - που ήταν κι αυτή στο ταξίδι μαζί τους. Το outfit της το πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Σε αντίστοιχο στυλ επέλεξαν να ντυθούν και οι φίλες της Ιωάννας Τούνη, όμως, αφού οι περισσότερες επέλεξαν να φορέσουν είτε φόρεμα είτε τοπ είτε σετ με παγιέτες σε μαύρο ή ροζ χρώμα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Οι άντρες της παρέας ήταν πιο απλοί με λινά παντελόνια και πουκάμισα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξε να συνδυάσει, για παράδειγμα, το μαύρο κοντομάνικο λινό πουκάμισό του με λευκό λινό παντελόνι ενώ και ο μικρός«νουνίτο» ήταν πολύ όμορφος με τους γονείς του να έχουν επιλέξει να τον ντύσουν στα λευκά.

Οι δημόσιες ευχές του Δμήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ευχήθηκε δημόσια στην Ιωάννα Τούνη, στον «στον πιο όμορφο και ξεχωριστό άνθρωπο» της ζωής του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τους τρεις τους αλλά κι ένα βίντεο με την influencer και τον «νουνίτο». Ο ίδιος έγραψε τα εξής τρυφερά λόγια στην αγαπημένη του: «Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο, ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στην ζωή μας! Χρόνια πολλά μαμά σου ευχόμαστε να είσαι χαμογελαστή, χαρούμενη, δημιουργική ! Να μας χορεύεις με του ρυθμούς σου ! Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου ! Σ' αγαπάμε πολύ Νουνι+Μπαμπάς Υ.Γ φέτος το γράφει ο μπαμπάς του χρόνου θα το λέω δυνατά εγώ!!!!!!».

https://www.instagram.com/p/CvxLPXkxPkQ/

Η αλήθεια στα σχόλια της ανάρτησης των γενεθλιών της

Όπως είναι φυσικό, στα σχόλια της ανάρτησής της για τα 30 της χρόνια, η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε τις ευχές τόσο των celebrities, όπως η Ελένη Χατζίδου, η Σάντρα Βουτσά, ο James Kαφετζής και άλλων όσο και των πιστών της followers, οι οποίοι αποθέωσαν το look της που μία τους θύμιζε γοργόνα, μία τη Barbie.

Την πιο μεγάλη αλήθεια την είπε όμως μια follower που της έγραψε: «Χρόνια πολλά και καλά , πάντα τόσο λαμπερή , με μπόλικη υγεία , με ένα χαμόγελο από εδώ μέχρι τις ..Μαλδίβες , με ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά , και πάντα ευτυχισμένη ! Ως J -touni είσαι φοβερή, number 1 , ως j -mummy όμως είσαι ότι καλύτερο υπάρχει , πάντα μαζί με το νουνίτο σου».

364092252_1053193296050307_4051474069313607143_n.jpg

Και είναι αλήθεια πως η influencer δείχνοντάς την καθημερινότητά της στα social media με τον γιο της αλλά και τις στιγμές που περνούν μαζί - το πόσο τον φροντίζει και τον έχει πάντα μαζί της - έχει κερδίσει ακόμα περισσότερο την «καρδιά» των διαδικτυακών της φίλων, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και το να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς βοήθεια από παππούδες και γιαγιάδες σε μια εποχή που όλοι «τρέχουν να προλάβουν» είναι δύσκολο, δεν είναι όμως ακατόρθωτο.

Όπως δεν είναι ακατόρθωτο να δημιουργείς όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις κάνοντας ταξίδια με το παιδί σου, ακόμα κι αν είναι στις Μαλδίβες ή ακόμα κι όταν είναι τόσο μικρό, όπως είναι ο «νουνίτο».

https://www.instagram.com/p/CvwlzPkLKn1/

Το πάρτι κράτησε όλη νύχτα

Το πάρτι παρ' όλα αυτά δεν έμεινε μόνο στο νησάκι που βρέθηκαν, όπως αναφέραμε στην αρχή αλλά μεταφέρθηκε στην περιοχή στις Μαλδίβες όπου έμεναν, με την Ιωάννα Τούνη να μην σταματάει τον χορό ενώ ο Dj έπαιζε και ελληνικά τραγούδια.