Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε όπως έπρεπε σε ηλικιακό shaming που δέχθηκε-Πώς «έσβησε» τη follower

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε όπως έπρεπε σε ηλικιακό shaming που δέχθηκε-Πώς «έσβησε» τη follower

Η Κατερίνα Παπουτσάκη την ώρα που απολάμβανε τις διακοπές της με τους γιους της, έπρεπε για ακόμα μια φορά να έρθει αντιμέτωπη με ένα ρατσιστικό σχόλιο στο Instagram της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, το περνάει ήρεμα με τους δύο τους γιους, τον 10χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα.

Οι τρεις τους, αφου πέρασαν πρώτα όμορφες στιγμές σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά, το Αγκίστρι, βρίσκονται στην Σητεία, απ' όπου είναι και η καταγωγή της ηθοποιού.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές τόσο με μαγιό, όσο και χωρίς make up αλλά και με τα αγόρια της.

Το άκομψο σχόλιο για την ηλικία της

Αν και στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, οι περισσότεροι followers της έχουν αποθεώσει την επιλογή της να δημοσιεύει άφιλτρες φωτογραφίες της, τονίζοντας παράλληλα πόσο γυμνασμένη σιλουέτα έχει υπάρχουν και κάποιοι που «διαφωνούν».

Όπως, για παράδειγμα, μια follower που στην πρόσφατη ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη σχολίασε με πολύ άκομψο τρόπο την ηλικία της και την εμφάνισή της, κάνοντάς της ουσιαστικά age shaming.

https://www.instagram.com/p/CvxqsFZIkTd/

Η 44χρονη ηθοποιός, ουσιαστικά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της να κάθονται στην βεράντα τους με τα μαγιό τους. Παρότι, οι πιο πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι συμφώνησαν ότι έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιακή με το πράσινο μαγιό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ,

μια follower σχολίασε το εξής: «Τα χρόνια περνάνε για όλους». Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ωστόσο απάντησε με ψυχραιμία σε αυτό το σχόλιο γράφοντας: «Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Καλά να περνάς».

365889527_1035759267559622_5241799973750757388_n.jpg

Το body shaming

Aυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός δέχθηκε ένα τόσο κακόβουλο και ρατσιστικό, θα λέγαμε, σχόλιο. Ήταν την περασμένη Πρωτομαγιά που η ίδια είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία, όταν αρκετοί χρήστες άρχισαν να της κάνουν body shaming με τα σχόλιά τους ή καλύτερα skinny shaming.

https://www.instagram.com/p/CrqYZ8OocUi/

Την ρωτούσαν γιατί αδυνάτισε τόσο, με κάποιους να το «τραβάνε» ακόμα παραπέρα ρωτώντας την αν αδυνάτισε επειδή χώρισε. Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε ένα από αυτά τα σχόλια απάντησε - μιας και της αρέσει η αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς της φίλους - διατηρώντας και πάλι την ψυχραιμία και την ευγένειά της.

Screenshot-(549)_LI.jpg

Δυστυχώς στα social media, o καθένας μπορεί να πει αφιλτράριστα την άποψή του προσβάλλοντας πολλές φορές τον άλλο είτε ηθελημένα είτε όχι. Πάντως, οι αναρτήσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη αποτελούν πάντα έμπνευση ενώ και οι απόψεις της για τη ζωή έχουν πάντα empowering στοιχεία στα οποία και πατάμε ένα μεγάλο like.