Η Μαριέττα Χρουσαλά από τις βόλτες με την Demi Moore, στη Μυτιλήνη για χάρη του Κωνσταντίνου Αργυρού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριέττα Χρουσαλά από τις βόλτες με την Demi Moore, στη Μυτιλήνη για χάρη του Κωνσταντίνου Αργυρού

H Mαριέττα Χρουσαλά απολαμβάνει τις διακοπές της και το ελληνικό καλοκαίρι ενώ στις καλοκαιρινές της φωτογραφίες εμφανίζεται κυρίως αμακιγιάριστη.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μαζί με τον Λέοντα Πατίτσα και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τα τρία παιδιά τους, την 11χρονη Μάργκω, τον 8 ετών Σπύρο και τον 5 ετών Κωνσταντίνο.

https://www.instagram.com/p/CsypCmeNYMJ/

To ζευγάρι φέτος έκλεισε 13 χρόνια γάμου και το γιόρτασε με ένα safari στο Μαρόκο, στο οποίο παρευρέθηκαν και πολλοί φίλοι τους.

Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας γιορτάζουν 13 χρόνια μαζί κάνοντας safari στο Μαρόκο

https://www.instagram.com/p/CqA4KNmNe9H/

Οι διακοπές στην Μύκονο και η απρόσμενη συνάντηση

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας ήταν για αρκετό καιρό στη Μύκονο, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ βρέθηκαν και με φίλους τους από την Αμερική με τους οποίους πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κουμπάρα τους, Μαρία Μενούνος, η οποία πριν κρατήσει στα χέρια της την κόρη της επισκέφτηκε τη χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/Cs3O4lKtRXo/

Παράλληλα, όμως η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε και τις βόλτες της στα στενά της Μυκόνου με την Demi Moore και κοινούς φίλους τους. Η χολιγουντιανή σταρ επισκέφθηκε τη χώρα μας για ακόμα μια φορά, σύμφωνα με το εξώφυλλο και το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!.

https://www.instagram.com/p/CvtwjmgKq2B/

Η 60χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται πως αγαπάει πολύ την Ελλάδα, αφού και πέρσι είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο τότε είχε βρεθεί στην Κέρκυρα.

H συναυλία στη Μυτιλήνη

Η Μαριέττα Χρουσαλά, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Μυτιλήνη, τον τόπο καταγωγής της μαμάς της. Εκεί βέβαια, όπως είδαμε σε επόμενο story της στο Ιnstagram απόλαυσε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος συνεχίζει τις καλοκαιρινές του συναυλίες στη χώρα.

Αυτό που παρατήρησαν, ωστόσο οι περισσότεροι «instagramικοί φίλοι» της ήταν ότι για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ δείχνοντας τη φυσική ομορφιά της και το πόσο εντυπωσιακή είναι. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Μαριέττα Χρουσαλά είχε βγει το 2003 Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η.

Γενικά, η ίδια όταν βάφεται δεν επιλέγει να κάνει έντονο μακιγιάζ αλλά προτιμάει να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Από την άλλη ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες εμφανίζεται πολλές φορές αμακιγιάριστη κερδίζοντας τα likes των followers της που εγκρίνουν αυτή της την επιλογή.

Πηγή άρθρου: www.okmag.gr