Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας γιορτάζουν 13 χρόνια μαζί κάνοντας safari στο Μαρόκο

Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας γιορτάζουν 13 χρόνια μαζί κάνοντας safari στο Μαρόκο

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας λατρεύουν τα ταξίδια και το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από το Μαρόκο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της λίστας με τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz. Η 40χρονη και ο 47χρονος συμπλήρωσαν φέτος 13 χρόνια γάμου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο-επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τα οποία μεγαλώνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CtHUOV_NzKP

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά οικογενειακές αποδράσεις εκτός συνόρων ή ταξίδια μόνο για δύο, με το μοντέλο να δημοσιεύει αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες τις #couplegoals φωτογραφίες που βγάζει με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40 και γιορτάζει στην Αίγυπτο με Οικονομάκου, Καλομοίρα και dream team

Το ταξίδι του ζευγαριού στο Μαρόκο

Μετά το ταξίδι με τους κουμπάρους τους στη μαγευτική Σαντορίνη, Χρουσαλά και Πατίτσας βρέθηκαν στο Μαρακές, χωρίς τα παιδιά τους για να δώσουν το παρών στο πάρτι γενεθλίων της φίλης τους, Celia Kritharioti.

https://www.instagram.com/p/CtTcBHBtAew

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια διοργάνωσε ένα πάρτι υπερπαραγωγή σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρόκο, έχοντας στη λίστα καλεσμένων μερικά πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CtODdc5tHiB

Το ερωτευμένο ζευγάρι φρόντισε να επισκεφθεί όλα τα αξιοθέατα της περιοχής με την Μαριέττα Χρουσαλά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα και τις ωραιότερες φωτογραφίες του ταξιδιού της.

https://www.instagram.com/p/CtQoP-PNrzn

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό album από το ταξίδι τους.

Tο σπίτι τους στο Ελληνικό είναι η επιτομή του ρετρό chic

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CLqtU3lBPir

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/CeN_CNRNzUm

Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει γυμναστήριο το οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά επισκέπτεται τακτικά για να διατηρεί τις αξιοζήλευτες αναλογίες της. Τέλος, ο καταπράσινος κήπος αποτελεί αγαπημένο spot των παιδιών και των κατοικιδίων της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala