Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα έγινε 6 μηνών κι εκείνη πόζαρε μαζί του με mini φόρεμα και jean μπότες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα έγινε 6 μηνών κι εκείνη πόζαρε μαζί του με mini φόρεμα και jean μπότες

«Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη νέα φωτογραφία με τον γιο της και μέσα σε μισή ώρα συγκέντρωσε 30.000 likes.

Η τελευταία χρονιά ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για την Ελένη Φουρέιρα, αφού έφερε στον κόσμο τον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

Η ίδια μάλιστα, κατά τη βράβευσή της στα Mad VMAs 2023 για το viral song του 2023 και το τραγούδι της El Telephone, αποκάλυψε και μια άγνωστη πληροφορία για την εγκυμοσύνη της και τα συγκεκριμένα μουσικά βραβεία. Όπως ανέφερε η ίδια, δύο μόνο ημέρες προτού τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι live στη σκηνή των βραβείων Mad το 2022, είχε μάθει πως είναι έγκυος.

Η τραγουδίστρια παρότι δεν είχε γίνει γνωστό δημόσια επιθυμούσε με λαχτάρα να αποκτήσει ένα παιδί κι έτσι λίγο πριν γεννήσει η ίδια αποφάσισε σε συνέντευξη που έδωσε στη Vogue να αναφερθεί στη μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να δώσει κουράγιο και σε άλλες γυναίκες που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε πως: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά».

https://www.instagram.com/p/CoKfQgwqe_E/

Ο γιος της έγινε 6 μηνών

Και κάπως έτσι, η Ελένη Φουρέιρα έγινε μαμά στις 7 Φεβρουαρίου. Ο γιος της, λοιπόν είναι πλέον 6 μηνών και η ίδια θέλησε σήμερα να το γιορτάσει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί του στην λεζάντα της οποίας έγραψε: «Οι καλύτεροι έξι μήνες της ζωής μου».

https://www.instagram.com/p/Cv2YcyittNa/

Εκκεντρική όπως πάντα η Ελληνίδα pop star πόζαρε με λευκό mini φόρεμα, τζιν μπότες και ιδιαίτερα γυαλιά ενώ ήταν η πρώτη φορά που είδαμε πόσο μεγάλωσε ο γιος της αυτούς τους 6 μήνες, καθώς η ίδια προτιμάει να μην δημοσιεύει φωτογραφίες με εκείνον κρατώντας τις στιγμές μαζί του πιο προσωπικές.

Για την ακρίβεια oι φωτογραφίες που έχει στα posts της στο Instagram με τον μικρούλη είναι αυτές:

Τα χιλιάδες likes και τα σχόλια

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της έχει συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες likes ενώ ήδη κατά την πρώτη μισή ώρα 30.000 followers της είχαν δηλώσει πως τους αρέσει η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Και τα σχόλια, όμως ήταν πολλά με επώνυμους και μη να εύχονται στην τραγουδίστρια για το μωρό της αλλά και την Μαίρη Συνατσάκη και την Ιωάννα Τούνη - που έγιναν θυμίζουμε σε κοντινό διάστημα με εκείνη μανούλες - να δηλώνουν στα σχόλια πως «λιώνουν» με την εικόνα αυτή.