Baby Rooms: Οι Ελληνίδες celebrities μας δείχνουν τα δωμάτια των μωρών τους

Baby Rooms: Οι Ελληνίδες celebrities μας δείχνουν τα δωμάτια των μωρών τους

Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το δωμάτιο της κόρης της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που νέες ή μέλλουσες μανούλες κάνουν ατελείωτο scrolling στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αντλήσουν ιδέες για τη διακόσμηση παιδικών δωματίων. Είτε προορίζεται για αγοράκι είτε για κοριτσάκι, οι ιδέες είναι ανεξάντλητες και το decor inspo αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα hashtags σε Instagram και TikTok.

Το παιδικό δωμάτιο που δημιούργησε για τη δική της νεογέννητη κόρη, μας έδειξε σε πρόσφατη ανάρτησή της η Ιωάννα Μαλέσκου. "Σε έφερε «ο πελαργός» και από όταν εσύ ήρθες στη «γη», εγώ πετάω στα «σύννεφα». Αυτή είναι η ιδέα και το θέμα της διακόσμησης στο παιδικό μας δωμάτιο" έγραψε χαρακτηριστικά φανερώνοντας και το θέμα του, που δεν είναι άλλο από τον ουρανό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλες οι φωτογραφίες της με μαγιό μετά τη γέννα

Ένα κυριολεκτικά αιθέριο δωμάτιο για τη μικρή της πριγκίπισσα, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, της οποίας το όνομα δεν έχει ακόμη αποκαλύψει.

Με κυρίαρχο χρώμα το λευκό και πολλά στοιχεία του ουρανού όπως τα αστέρια, τον ήλιο και τα σύννεφα να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο decor, πρόκειται για ένα πολύ γαλήνιο δωμάτιο με ιδανικά vibes για ξεκούραση. «Αυτή είναι η φωλίτσα μας, μικρούλα μου» έγραψε η παρουσιάστρια και ενθουσιασμένη νέα μαμά.

https://www.instagram.com/reel/CviAM3tIUag/

Τι συμβαίνει όμως με όσες έχουν διαφορετικό γούστο και δεν θέλουν να περιοριστούν μόνο στο παραπάνω βίντεο για άντληση ιδεών; Μερικές ακόμη Ελληνίδες celebrities έρχονται να μας "λύσουν" κυριολεκτικά τα χέρια και να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε να κρούσουμε την πόρτα ενός διακοσμητή.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση είναι αυτή του παιδικού δωματίου του μοναχογιού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Ο μικρός Βλάσσης έχει έναν χώρο ολόδικό του με θέμα τη ζούγκλα, όπως μας είχε εξηγήσει η παρουσιάστρια σε σχετικά της ανάρτηση.

https://www.instagram.com/reel/CnbqCyuhNC0/
https://www.instagram.com/p/CnPj7x2rEZO/

Επιστρέφοντας στα κοριτσίστικα παιδικά δωμάτια, η Μαίρη Συνατσάκη έχει επίσης μοιραστεί μερικά πλάνα από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της. Η μικρή Ολίβια, καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, είναι εφτά μηνών και είχαμε μάθει το όνομά της μέσα από τα διακοσμητικά μαξιλαράκια του δωματίου της, τα οποία και το αναγράφουν.

https://www.instagram.com/p/CqQEEAQrNXn/
https://www.instagram.com/reel/Cr8IMHgA6WG/

Μένοντας στα των κοριτσιών, αλλά φεύγοντας τελειώς από την πιο μινιμαλιστική προσέγγιση της Μαίρης Συνατσάκη, περνάμε στη μαξιμαλιστική της Μαντούς Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια έχει κυριολεκτικά διαμορφώσει ένα πριγκιπικό χώρο για την κόρη της, Κυβέλη. Το παραμυθένιο μοντεσοριανό κρεβάτι με την custom made κουρτίνα και τα φωτάκια στην οροφή, οι ροζ τοίχοι και το τεράστιο κουκλόσπιτο είναι ό,τι πρέπει αν θέλεις και εσύ να νιώθεις πως μπαίνεις σε ένα ροζ παλατάκι κάθε φορά που εισέρχεσαι στο παιδικό δωμάτιο.

Η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε το πιο σωστό τραγούδι για να πλαισιώσει την αγκαλιά της με την Κατερίνα

Η Μαντώ Γαστεράτου είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τη διακόσμηση:

"Ονειρευόμουν αυτό το κοριτσιστικο δωμάτιο 30 χρόνια! Σκέφτομαι, πως η ψυχή μου λαχταρουσε τόσο πολύ ένα φωτεινό, ροζ, κοριτσίστικο δωμάτιο που να χωραει όλα τα παιδικά μου όνειρα! Μεγάλωσα με την οικογένειά μου σε ένα σπίτι που δεν είχα την δυνατότητα να έχω τον δικό μου προσωπικό χώρο σαν παιδί, έφηβη κι αργότερα νεαρή κοπέλα. Κοιμόμουν σε ένα μπαουλοντιβανο κρεβατι στο σαλόνι και μοιραζόμουν αυτα τα λιγα τετραγωνικά μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας με τον αδερφό μου.

Αργότερα εκείνος έφυγε για να σπουδάσει κι έτσι απέκτησα κατά κάποιο τρόπο την δική μου γωνιά στο πατρικό μου σπίτι στο σαλόνι.
Θυμάμαι ακόμα την μάνα μου να λέει: " Πάλι κόλλησες αυτές τις μουτσούνες στον τοίχο! Θα έρθει ο κόσμος για να κάτσουμε να πιούμε έναν καφέ και θα γίνουμε ρεζίλι!"
Οι μουτσούνες που έλεγε η μητέρα μου ήταν συγκροτήματα που αγαπούσα τότε. Ό,τι αποκόμματα και άφησες έβρισκα στα περιοδικά από Guns n Roses και Metallica δέσποζαν στο τοίχο δίπλα στα σεμεδάκια και τη φοντανιερα της μάνας μου με τα σοκολατάκια noisetta. Φαντάζομαι πως ο Σπύρος Σουλης θα έσκιζε τα διπλώματα με τέτοιο decor!
Όταν είχα την Κυβέλη στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν πως μερικα βράδια το μικρό εσωτερικό μου παιδί θα μπορεί για λίγο να ξαπλώνει κι να παίζει παρέα με το Κυβελακι σε ένα όμορφο, φωτεινό, ροζ, κοριτσίστικο δωμάτιο!
Σήμερα το όνειρο μου παίρνει σάρκα και οστά κάθε μέρα και αυτό είναι υπέροχο! Το μόνο που ξέρω σίγουρα, είναι πως όταν θα μπορεί να μιλήσει και να εκφράσει τις επιθυμίες και τα όνειρα της, θα της επιτρέπω να γεμίζει τους τοίχους με ο,τι άφησες, αυτοκόλλητα και ζωγραφιές θέλει! Θα σέβομαι τον προσωπικό της χώρο! Ας φτιάξει τον δικό της όμορφο κόσμο κι εγώ θα είμαι εκεί για να την καμαρώνω!"

https://www.instagram.com/p/CqBjOLbLtYh/

Τέλος, τον χώρο του δικού της μικρού πρίγκιππα και καρπού του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, μας έχει δείξει και η Ελένη Φουρέιρα. Με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, λευκές κουρτίνες, πολυθρόνα και κουνουπιέρα, είναι ιδιαίτερα φωτεινό.

FOYREIRAA.webp