Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της εντυπωσιάζει με το σώμα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 7 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της εντυπωσιάζει με το σώμα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις πρώτες της διακοπές με τον γιο της, χωρίς ωστόσο να παραλείπει την υγιεινή διατροφή της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τους τελευταίους μήνες τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της, αφού έχει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μαμά και γιος είναι αχώριστοι, ενώ απολαμβάνουν να κάνουν μαζί δροσερές βουτιές.

https://www.instagram.com/p/Cvh_jebog23/

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της περνώντας από τη Μεσσηνία στην Νάξο και δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές τους με τον σύζυγό της.

Το καλλίγραμμο σώμα και η διατροφή της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν και μία στην οποία η ίδια ποζάρει με μπικίνι δίπλα στην θάλασσα, με το σώμα της να δείχνει πιο γυμνασμένο από ποτέ, παρότι η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από 7 μήνες.

https://www.instagram.com/p/Cv2mZtxo0iD/

Αν ρίξεις όμως μια ματιά στο προφίλ της θα δεις πως η ίδια από την άνοιξη ξεκίνησε να κάνει πιο εντατικά γυμναστική, την οποία δεν παραλείπει και κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

https://www.instagram.com/p/CuSHsBbImAG/

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπαθεί να ακολουθήσει μια πιο ισορροπημένη διατροφή, χωρίς ωστόσο να πιέζει αυστηρά τον οργανισμό της. Γι' αυτό στις φωτογραφίες από τις διακοπές της, θα δεις ότι ναι μεν φροντίζει το πρωινό της να είναι πλούσιο σε ενέργεια επιλέγοντας να περιλαμβάνει συνήθως αυγά, αβοκάντο, λαχανικά και χυμούς αλλά δεν λέει «όχι» σε νέες γεύσεις αλλά και σε ένα παγωτό βανίλια. Έτσι, με το να μην στερείται τίποτα έχει καταφέρει να επανέθλει στην φυσική της κατάσταση.

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε q&a της λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει 30 κιλά.