Κωνσταντίνα & Κατερίνα Σπυροπούλου ποζάρουν μαζί και είναι σαν δίδυμες

Κωνσταντίνα & Κατερίνα Σπυροπούλου ποζάρουν μαζί και είναι σαν δίδυμες

H Κωνσταντίνα και η Κατερίνα Σπυροπούλου μοιάζουν υπερβολικά πολύ και έχουν την πιο τρυφερή σχέση.

Έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν καθημερινά τρυφερές στιγμές με τον μονάκριβο γιο τους τον οποίο ετοιμάζονται να βαπτίσουν τον Σεπτέμβριο.

Το τελευταίο διάστημα η 35χρονη κάνει αναρτήσεις στα social media που σχετίζονται με τη νέα της ρουτίνα ως μητέρα και ποζάρει συχνά με τον γιο της, χαρίζοντάς μας τρυφερές λήψεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η αδερφή της είναι σαν δίδυμες

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα του κινητού της μαζί με την αδερφή της, Κατερίνα.

361939340_1534245627346470_1146494232635309274_n.jpg

Η Κατερίνα Σπυροπούλου μοιάζει πολύ με την Κωνσταντίνα αφού έχει κι εκείνη ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά. Οι δύο αδερφές μεγάλωσαν μαζί στη Ρόδο και είναι πολύ δεμένες με την νεαρή κοπέλα να αναφέρει συχνά πως έχει ως πρότυπο την μεγάλη της αδερφή.

https://www.instagram.com/p/Bgrba0ujsTU/

«Είσαι το πρότυπο μου, μια ζωή ήσουν άλλωστε... Αν και είσαι η μεγάλη αδερφή, εγώ σε βλέπω σαν τη μικρή μου πριγκίπισσα! Είμαι τόσο περήφανη για εσένα, γιατί κατόρθωσες να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για ακόμη μια φορά! Είσαι το άλλο μου μισό, η δύναμη μου, ο φύλακας άγγελος μου! You are my #survivorgirl ! Σ' αγαπώ!», είχε γράψει η Κατερίνα σε παλαιότερη ανάρτηση για την αδερφή της.

H νεαρή κοπέλα έχει πάρει πτυχίο Διεθνολογίας και αυτή την περίοδο εργάζεται σε φαρμακείο στην Κω.

https://www.instagram.com/p/Cght2lmrTAP/

Τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα έχει πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή της, με το χρώμα των μαλλιών της να αλλάζει σύμφωνα με τη διάθεσή της.

https://www.instagram.com/p/CasTT9UrBCw/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou