Ο Πάνος Μουζουράκης συγκίνησε σε live του με την αφιέρωση στη γυναίκα του & οι Τik Tokers απόρησαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Πάνος Μουζουράκης συγκίνησε σε live του με την αφιέρωση στη γυναίκα του & οι Τik Tokers απόρησαν
10015229

Ο Πάνος Μουζουράκης αφιέρωσε στη σύζυγό του Μαριλού Kόζαρη το «Φίλα με ακόμα» και κάποιοι followers, αφού συγκινήθηκαν θυμήθηκαν πότε το είχε αφιερώσει ξανά.

O Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κόζαρη, σε έναν γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Αίγινα. Το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια του τον καρπό του έρωτά του, αφού εκείνη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Παρ' όλα αυτά, το φύλο του μωρού δεν είναι ακόμα γνωστό.

Το ζευγάρι παρότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε έκαναν κι όσο βρίσκονταν σε σχέση.

Ωστόσο, ο Πάνος Μουζουράκης σε πρόσφατο live του αποφάσισε την ώρα που βρισκόταν στην σκηνή να κάνει βιντεοκλήση με τη Μαριλού Κόζαρη και να της αφιερώσει το τραγούδι που ερμήνευε εκείνη την ώρα, το «Φίλα με ακόμα». Πριν, όμως ολοκληρώσει το τραγούδι που της αφιέρωνε θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση στο κοινό που τον παρακολουθούσε δίνοντας μια πολύ σωστή συμβουλή σε όλους:

«Συγγνώμη έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο. Αν είστε ερωτευμένοι, αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Και εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δεν σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια και 60 και 70 και 100 αλλά υπάρχει εκεί. Αυτό το πλάσμα…».

Οι περισσότεροι που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο βίντεο να κυκλοφορεί στο Tik Tok πάτησαν like και συγκινήθηκαν με τα λόγια του τραγουδιστή κάτι που φάνηκε και στα σχόλιά τους:

Bέβαια, υπήρξαν και κάποιοι που απόρησαν με αυτή την αφιέρωση, καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι ο Πάνος Μουζουράκης το είχε αφιερώσει κάποτε στην Μαρία Σολωμού με την οποία ήταν ζευγάρι για περίπου 8 χρόνια και η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στο βίντεο κλιπ του.

Όμως, όπως πολύ σωστά ανέφερε στη συζήτηση γι' αυτό το θέμα ένας από τους χρήστες της κοινωνικής πλατφόρμας, το γεγονός ότι ο τραγουδιστής είχε αφιερώσει το συγκεκριμένο τραγούδι κάπου, δεν σημαίνει πως είναι απαγορευτικό να το αφιερώσει ξανά. Όλα άλλωστε, έχουν σχέση με τα συναισθήματα που σου δημιουργεί ο σύντροφός σου κι από την άλλη τα τραγούδια έχουμε την ελευθερία να τα αφιερώνει κανείς όπου θέλει.

Κι όπως κι αν έχει και ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έχουν προχωρήσει πολύ με τη ζωή τους για να αναζητούμε «δράκους».

365130753_3194654074167642_6061754129584494466_n.jpg