Τα πρώτα πλάνα του γάμου Μουζουράκη - Κόζαρη, το νυφικό και το glam look της Καινούργιου

Τα πρώτα πλάνα του γάμου Μουζουράκη - Κόζαρη, το νυφικό και το glam look της Καινούργιου
NDP photo agency

Ο γαμπρός με σμόκιν και το υπέροχο ρομαντικό νυφικό της μέλλουσας κυρίας Μουζουράκη. Πάνος και Μαριλού στην ωραιότερη στιγμή της ζωής τους έχοντας δίπλα τους φίλους τους. Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών. 

Την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους ζουν αυτή την ώρα ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγους μήνες πριν υποδεχτούν στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Πλήθος φίλων αλλά και επώνυμων βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Το παπιγιόν του Πάνου και το black dress της Καινούργιου

Ο Πάνος Μουζουράκης μαζί με την μητέρα του Έλενα βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στο κέντρο της Αίγινας φορώντας το μαύρο σμόκιν του με παπιγιόν, κρατώντας την ολάνθιστη ανθοδέσμη στα χέρια του.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στην εκκλησία ήταν και η κολλητή φίλη της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου.

Μαριλού Κοζάρη - Πάνος Μουζουράκης: Pre - wedding στην Αίγινα με μαντινάδες, χορό και τραγούδι

kainourgiougamos.jpg

Η παρουσιάστρια έφτασε στο γάμο ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακή, επιλέγοντας ένα maxi φόρεμα σε μαύρο χρώμα, τηρώντας τον κανόνα που θέλει τις φίλες της νύφης να μην φοράνε φυσικά λευκές ή pastel nude αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CsyLK61oY9G

Με sexy διάθεση επένδυσε σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, τις διαφάνειες. Μιλάμε για ένα φόρεμα με cut out διαφάνειες στο μπούστο και λεπτομέρειες από δαντέλα στα πόδια. Στο εσωτερικό του έχει ένα επίσης μαύρο body που το κάνει ακόμα πιο θηλυκό. Η Κατερίνα ολοκλήρωσε το look με χρυσή mini shoulder bag και χρυσά κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό, χαμηλό ponytail. Τα ψηλοτάκουνα στην περίπτωση της Κατερίνα είναι φυσικά αυτονόητα.

mariloukozari.jpg

NDP PHOTO AGENCY

NDP photo agency

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η Μαριλού επέλεξε νυφικό σε strapless στυλ με εντυπωσιακή δαντέλα. Η γραμμή του ήταν εφαρμοστή και το μπούστο επίσης άκρως καλοκαιρινό και θηλυκό. Το πιο ξεχωριστό στοιχείο ήταν τα μανίκια σε στυλ opera gloves από ασορτι δαντέλα.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο με μπούκλες σε old Hollywood style. Ένα μακρύ πέπλο από απλό τούλι συμπλήρωσε το bridal look που ήταν minimal ως προς τα υπόλοιπα αξεσουάρ και κοσμήματα.

Νωρίτερα το μεσημέρι η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει και τα παπούτσια της νύφης, τα οποία λόγω της εγκυμοσύνης της ήταν άνετα sneakers.

1685206682109-77821587-papoutsia-nifis.JPG

Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν στην εκκλησία, διακρίναμε την Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, την Σμαράγδα Καρύδη, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Έλενα μάλιστα έκανε και ανάρτηση για να ευχηθεί στον καλό της φίλο γράφοντας συγκινημένη: «Πάνο μου αδελφέ μου, να ζήσετε με αυτό το πανέμορφο πλάσμα την Μαριλού και ανυπομονώ να γνωρίσω τον καινούργιο καρπό (φυστικάκι) της ζωής σας».

paparizou.JPG

Το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ μετά τον χορό του Ησαΐα.

Μαριλού και Πάνος αναχώρησαν αργότερα με ένα αυτοκίνητο αντίκα για τον χώρο της δεξίωσης στο κτήμα Σαλιαρέλη, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ωστόσο ο Πάνος έδειχνε χαρούμενος μπροστά στους δημοσιογράφους, παρά το γεγονός πως τις προηγούμενες ημέρες τους είχε παρακαλέσει να μην παραβρεθούν στον γάμο του.