Η Εβελίνα Νικόλιζα ποζάρει με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ & οι followers λένε πως «Καλύτερα δε γίνεται»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Εβελίνα Νικόλιζα ποζάρει με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ & οι followers λένε πως «Καλύτερα δε γίνεται»

Το κοντινό πλάνο που θύμισε τη Σίσσυ Χρηστίδου, οι πόζες με μαγιό, και η σούπερ ανανεωμένη εμφάνιση έναν χρόνο μετά τον χωρισμό. 

Η Εβελίνα Νικόλιζα ζει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι παρέα με τους φίλους της, με τους οποίους έχει ταξιδέψει τον τελευταίο χρόνο τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα.

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, τον τελευταίο χρόνο και ύστερα από τον χωρισμό της με τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Κλεάνθη Κωνσταντινίδη, φαίνεται πως αναθεώρησε τη ζωή της και σαν να «άνθισε», αφού δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ τόσο εμφανισιακά όσο και πνευματικά.

https://www.instagram.com/p/CtBl20tokZq/

Άλλωστε, η ίδια σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο κανάλι της στο YouTube από το ταξίδι της στη Μάλτα - το οποίο είχε κάνει μόνη της, καταρρίπτοντας ένα μεγάλο ταμπού που έχουμε οι άνθρωποι - είχε αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό που συνειδητοποίησε. Όπως είπε στους διαδικτυακούς της φίλους ο χρόνος μας σε αυτόν τον κόσμο είναι «περιορισμένος» και «είμαστε η καλύτερη παρέα μας και είμαστε αυτοί που θα είμαστε μαζί μας για πάντα», οπότε πρέπει να μας αφιερώνουμε χρόνο, να μας φροντίζουμε και να κάνουμε εν τέλη πράγματα που μας αρέσουν.

Oι αλλαγές στην εμφάνισή της και η απώλεια των κιλών

Η Εβελίνα Νικόλιζα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πάτμο και όπως έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της είναι και σωματικά εκεί αλλά και πνευματικά, αφού πρόκειται για ένα νησί με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/Cv5XGrfrDm8/

H ίδια, όπως θα δεις έχει κάνει τα μαλλιά της είναι πιο ginger από ποτέ, τα οποία της πηγαίνουν ιδιαίτερα λες και ήταν τα φυσικά της ενώ σε κάποιες πόζες της στο Instagram θυμίζει τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία θα μπορούσε να είναι η celebrity twin της.

Παράλληλα, η Εβελίνα όπως αναφέραμε πιο πάνω έχει ανανεωθεί εμφανισιακά, αφού πέρα από τα νέα χρωματιστά τατουάζ που έχει προσθέσει στο χέρι της, έχει καταφέρει από την άνοιξη και μετά να χάσει πολλά περιττά κιλά με ισορροπημένη διατροφή.

Στην gallery μπορείς να δεις κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό από τις φετινές διακοπές της: