Αντετοκούνμπο & Riddlesprigger είναι MVP του στυλ! Το κομψό look της εγκυμονούσας Mariah σε γάμο

Αντετοκούνμπο & Riddlesprigger είναι MVP του στυλ! Το κομψό look της εγκυμονούσας Mariah σε γάμο

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger έδωσαν το παρών σε γάμο λίγο πριν γίνουν για τρίτη φορά γονείς. Το κομψό look της εγκυμονούσας και οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες τους.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής του βιώνουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger αφού πολύ σύντομα θα γίνουν ξανά γονείς. Η σύντροφος του ΝΒΑer κυοφορεί το τρίτο τους παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονώντας για τον ερχομό του νέου μέλους.

Η Mariah Riddlesprigger γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 στην Καλιφόρνια και ήταν για αρκετά χρόνια στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Μετά την αποφοίτησή της άρχισε να εργάζεται ως «Basketball Operator». H 30χρονη φέρεται να γνώρισε εκεί τον μπασκετμπολίστα και από τότε η ζωή τους άλλαξε για πάντα αφού οι δυο τους δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Maverick Shai και τον Liam Charles.

Η νέα εμφάνιση του ζευγαριού λίγο πριν γίνουν γονείς

Πριν λίγες ώρες ο «Greek Freak» και η γυναίκα της ζωής του παρευρέθηκαν σε γάμο φίλων τους και έκαναν μια πολύ κομψή εμφάνιση. Ο μπασκετμπολίστας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram δημοσιεύοντας δύο τρυφερές φωτογραφίες με την αγαπημένη του Mariah.

https://www.instagram.com/p/Cv6pm0dOCoD/

«Κάνεις τη ζωή όμορφη», έγραψε ο μπασκετμπολίστας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Παρόλο που ο star του ΝΒΑ θα μείνει εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, σε προσωπικό επίπεδο «σκοράρει» τρίποντα ευτυχίας και μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού.

mariah1.jpg

H εγκυμονούσα έδειχνε πιο chic από κάθε άλλη φορά μέσα στο ασημί φόρεμά της το οποίο έδενε στο λαιμό. Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια και το ultra fresh μακιγιάζ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.

Oι #familygoals φωτογραφίες

Αντετοκούνμπο και Riddlesprigger έχουν αποκτήσει δύο γιους και επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα, με την Μariah να εκφράζει την αγάπη της για τη χώρα μας. Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, γεννήθηκε ο γιος τους, Liam Charles Αντετοκούνμπο και ένα χρόνο αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ο μικρότερος Maverick Shai Αντετοκούνμπο.

https://www.instagram.com/p/Cr9l6div9tQ/

«Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Riddlesprigger καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

https://www.instagram.com/p/CtpHbl1OLpC/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Το σπίτι τους στις ΗΠΑ

Η οικογένεια τα τελευταία χρόνια στεγάζει την ευτυχία τους σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Ειδικότερα, η πολυτελής βίλα της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που η αξία της ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τ.μ.

https://www.instagram.com/p/ClJx33HOKzu/

Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, έχει μεγάλους χώρους, ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ η διακόσμηση είναι minimal με το λευκό και το μπεζ να κυριαρχούν.

Πηγή κεντρικής: giannis_an34