Αντριάνα Φουστάνου: Η μικρή κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έγινε 23 - Οι πολύ σπάνιες φωτό της

Αντριάνα Φουστάνου: Η μικρή κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου έγινε 23 - Οι πολύ σπάνιες φωτό της

Μπορεί να έχει κλειδωμένο προφίλ στο Instagram, όμως η μητέρα της Αντριάνας Φουστάνου έχει μοιραστεί κάποια πλάνα με το όμορφο κορίτσι.

Τα γενέθλιά της είχε την Παρασκευή 11 Αυγούστου η μικρότερη από τις δύο κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Αντριάνα Φουστάνου. Πρόκειται για το παιδί που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και διάσημο πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, η οποία και συμπλήρωσε το 23ο έτος της ηλικίας της στο πλευρό των αγαπημένων της προσώπων. Μεταξύ αυτών φυσικά η μητέρα της και η ετεροθαλής μεγαλύτερη αδερφή της, Κριστιάνα Μπέττα.

Αναρτώντας ένα τρυφερό βίντεο αποτελούμενο από στιγμιότυπα της εορτάζουσας μικρότερης κόρης της, η Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για την προσωπικότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα της. «Χρόνια σου πολλά μωρό μου…καλή μου ψυχή..φωτεινό μου μυαλό». Θυμίζουμε ότι η διάσημη ερμηνεύτρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της το 2000.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στη Δήλο και οι followers της της πρότειναν κι ένα άλλο επάγγελμα

Οι γλυκές ευχές της μαμάς στην Αντριάνα Φουστάνου

Κλείνοντας το ευχετήριο μήνυμά της, προσέθεσε: «Γεμίζεις με χαρά και δύναμη τις ζωές μας, ενδιαφέρεσαι για όλους μας και είσαι πάντα υποστηρικτική. Είσαι το λουλούδι μου. Σ’ αγαπάω». Πρόκειται αναμφισβήτητα για λόγια που «άγγιξαν» κάθε μητέρα και σίγουρα ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες μαζί της και με τα συναισθήματα που εξέφρασε με τόσο γλυκό τρόπο στα social media.

https://www.instagram.com/reel/CvzW9ZpIQ-e/

Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτα λιγότερο από τη δημοφιλή τραγουδίστρια που και το 2020 στα γενέθλιά της στις 11 Αυγούστου, είχε γράψει με ανάλογη τρυφερή διάθεση: «Χρόνια σου πολλά αστέρι της ζωής μου, να είσαι πάντα υγιής και καλοσυνάτη. Είσαι το πιο γλυκό πλάσμα με την πιο καλή ψυχή, να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα και να ζεις την κάθε σου στιγμή έντονα...σε λατρεύω. Είμαι δίπλα σου σε κάθε σου επιθυμία».

Με παρόμοιο τρόπο εκφράστηκε για τη μικρότερη αδερφή της και η απόφοιτος Νομικής και ζωγράφος, Κριστιάννα Μπέτα. Ανεβάζοντας στο δικό της προφίλ σειρά κοινών τους φωτογραφιών, σημείωσε: «Χαρούμενα γενέθλια στην καλύτερή μου φίλη, τη rockstar μου, το ηλιοβασίλεμά μου. Σ’ αγαπώ πολύ», με την 23χρονη Ανδριάνα να της απαντά στα σχόλια πως θα την αγαπά για πάντα.

https://www.instagram.com/p/CvzaKsVI3c9/

Όσον αφορά στο πού γιόρτασαν την ιδιαίτερη περίσταση, ο προορισμός ήταν το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. Οι τρεις γυναίκες πέρασαν εκεί τα γενέθλια της όμορφης καστανής κοπέλας, μιας και βρίσκονταν ήδη στο νησί των ανέμων για την έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάννας Μπέττα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, η οποία και πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες αργότερα, στις 13 Αυγούστου.

Νατάσα Θεοδωρίδου & Kριστιάνα Μπέττα: Με casual chic στυλ μαμά και κόρη στην έκθεση της Κριστιάνας

https://www.instagram.com/reel/Cv2-ZIcMtrC/

Παρόλο λοιπόν που η ίδια μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, με πολλές επιρροές από κοσμικούς κύκλους και διάσημους οικογενειακούς φίλους, η Ανδριάνα Φουτσάνου προτιμά να απέχει όλα αυτά. Χαράσσει τη δική της ανεξάρτητη πορεία, χωρίς να απασχολεί τα media, να κάνει επίσημες δημόσιες εμφανίσεις ή να επιδιώκει να κερδίσει το μαζικό ενδιαφέρον. Είναι χαμηλών τόνων, διακριτική και low profile, ενώ δεν έχει καν δημόσιο τον λογαριασμό της στο Instagram. Όσες φορές έχουμε δει φωτογραφίες της είναι μέσα από τα προφίλ της μητέρας και της αδερφής της, με την ίδια να το διατηρεί ιδιωτικό (όπως και την προσωπική της ζωή).

Αν λοιπόν ήθελες να χαζέψεις εικόνες σχετικές με μόδα, ομορφιά, αλλά και τέχνη, το προφίλ της Χριστιάνας Μπέτα είναι ο ιδανικός «προορισμός» για ατελείωτο scroll down και θα έπρεπε να αρκεστείς σε αυτό. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζονται πολλές selfies για να διαπιστώσουμε πόσο πολύ μοιάζει με τη διάσημη μητέρα της και καταξιωμένη τραγουδίστρια, με τις ομοιότητες ανάμεσά τους να αποδεικνύονται κάτι παραπάνω από εμφανείς. Η «Andy» όπως είναι το nickname της αν κρίνουμε από το bio στο Instagram, θυμίζει κατά πολύ τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως είχαν παραδεχθεί άλλωστε και πολλοί από τους θαυμαστές της μετά την κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή των Mad Video Music Awards 2022, όπου και η ερμηνεύτρια παρέλαβε συγκινημένη το βραβείο από τα παιδιά της.

Μερικά χρόνια πριν, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!», η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε πει για τις κόρες της και τη σχέση που έχουν οι τρεις τους: «Είναι μια χαρά παιδιά, με τα καλά τους και με τα πιο δύσκολα. Αγαπιόμαστε πολύ. Ποτέ δεν κάθισα να πω «δεν έκανα το ένα και δεν έκανα το άλλο» και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει πως δεν μπορούσες ή πως δεν ήθελες. Πιστεύω κατά βάση πως ό, τι κάνεις, γιατί η ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Εγώ είχα βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω το παιδί μου μαζί στη δουλειά, γιατί κάτι συνέβη εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει. Έκατσε σε μια καρεκλίτσα, μετά κοιμήθηκε λίγο στο καμαρίνι μου, έκανα και εγώ τη δουλειά μου και όλοι μια χαρά. Έμεινα δέκα μέρες με τα παιδιά μου όταν είχα γεννήσει. Και μετά κατευθείαν δουλειά. Γιατί το ήθελα, όχι γιατί, για παράδειγμα, φοβήθηκα μην ξεχαστώ γιατί γέννησα».