Η «Ραπουνζέλ» Μελίνα Ασλανίδου και όλες οι φωτό με μαγιό που αποδεικνύουν ότι είναι πολύ fit

Η «Ραπουνζέλ» Μελίνα Ασλανίδου και όλες οι φωτό με μαγιό που αποδεικνύουν ότι είναι πολύ fit

Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου με πιο μακριά μαλλιά από ποτέ, ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει.

Σε ένα από τα αγαπημένα της ελληνικά νησιά, τη μαγική Κρήτη, περνά το φετινό της καλοκαίρι η Μελίνα Ασλανίδου. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο για εκείνη μέρος, το οποίο δεν είναι τυχαίο πως επέλεξε και για τη γιορτή αυτή του Δεκαπενταύγουστου.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που βρέθηκα στο νησί. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια χρονιά, ήταν αλλά από τότε μου έκανε εντύπωση η κρητική κουλτούρα που είναι πολύ κοντά στη δική μας την ποντιακή», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!. «Για εμένα είναι πολύ οικείο το νησί. Το αγαπώ» ανέφερε χαρακτηριστικά και το μόνο σίγουρο είναι πως η στάση ζωής της και οι τόσο συχνές εξορμήσεις της στη Μεγαλόνησο, το αποδεικνύουν περίτρανα και με τον καλύτερο τρόπο.

Η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε «iconic» φωτογραφίες με μαύρο ολόσωμο μαγιό & τα σχόλια ήταν φωτιά

Ειδικά το φετινό καλοκαίρι λοιπόν τη βρίσκει και εξαιρετικά ανανεωμένη να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις συνεχείς περιοδείες της. Η Μελίνα Ασλανίδου διαθέτει άλλωστε έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, το οποίο φροντίζει να ενημερώνει συχνά με νέο υλικό. Εκεί και μέσα από τις αναρτήσεις της, μπορούμε να κάνουμε το απαραίτητο keep up μαζί της, μιας και η αλήθεια είναι πως επιλέγει να μην παραχωρεί πολλές τηλεοπτικές ή μη συνεντεύξεις ή να πραγματοποιεί κοσμικές εμφανίσεις σε κατάμεστα events.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που κοινοποιεί λοιπόν, ενώ παρατηρούμε φυσικά και τα υπέροχα τοπία της Κρήτης όπου και βρίσκεται, δεν θα μπορούσαμε να μην προβούμε στην επισήμανση μιας beauty λεπτομέρειας (που δεν είναι και τόσο "λεπτομέρεια" εδώ που τα λέμε). Ο λόγος για τα πάρα πολύ μακριά μαλλιά της, που την καθιστούν μια σύγχρονη Ραπουνζέλ. Και αν λίγους μόλις μήνες πριν είχαμε διαπιστώσει πόσο της πάει και μια πιο κοντή κουπ, εκείνη των φυσικών της μαλλιών με την οποία πόζαρε την περίοδο του Πάσχα, δεν θα ήταν δίκαιο να μην παραδεχθούμε πως της ταιριάζουν εξίσου και τα πολύ μακριά hair looks με τα οποία την βλέπουμε πλέον.

Σημασία έχει άλλωστε πώς νιώθει η ίδια, καθώς αυτό θα αντικατοπτρίζεται τελικά και στην εξωτερική της εμφάνιση και, αν κρίνουμε από το πλατύ της χαμόγελο και τις χαρούμενες εκφράσεις της, η Μελίνα Ασλανίδου λατρεύει τη νέα της χαίτη. Πρόκειται άλλωστε για look που έχει ουκ ολίγες φορές υιοθετήσει ξανά στο παρελθόν, τόσο σε video clips και on stage εμφανίσεις όσο και σε talent shows μουσικού περιεχομένου όπου είχε πάρει μέρος ως κριτής. Είτε πρόκειται για τρέσες είτε για extensions, είναι ο σίγουρος και εύκολος τρόπος να ανανεώσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εμφάνιση και την ψυχολογία της.

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να τολμήσεις κάτι ανάλογο είτε γιατί κουρεύτηκες πρόσφατα και δεν σου αρέσει είτε γιατί τα δικά σου μαλλιά δεν μακραίνουν με τους γοργούς ρυθμούς που θα ήθελες, η μέθοδος των tapes ή των clip-in extensions είναι εκείνη που θα επιβαρύνει λιγότερο από όλες το δικό σου τριχωτό της κεφαλής.

Η Μελίνα Ασλανίδου απολαμβάνει τη θάλασσα και εμείς λέμε #bikinigoals

Η Ραπουνζέλ Μελίνα Ασλανίδου

Προς το παρόν, ας πάρουμε μερικές ιδέες από την ερμηνεύτρια, που όπως θα διαπιστώσεις εξ ιδίοις όμμασι, έχει κάνει comfort χτένισμά της την πολύ ψηλή sleek αλογοουρά σε ίσιο χτένισμα. Είναι πράγματι ένα από τα hair trends του 2023, ενώ προσθέτει και ένα διακριτικό lifting effect στα χαρακτηριστικά του προσώπου χάρη στο έντονο αυτό τράβηγμα προς τα πίσω:

Μια ακόμη τάση στα social media για τους μήνες αυτούς δεν είναι φυσικά άλλη από τις φωτογραφίες με μαγιό, με φόντο τις μαγικές παραλίες είτε της χώρας μας είτε άλλων εξωτικών προορισμών. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν το μέρος στο οποίο βρίσκεται πάντως η Μελίνα Ασλανίδου, δεν θα είχε καμία απολύτως "δικαιολογία" να μην ανεβάσει καλοκαιρινές λήψεις με μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό και στιλάτα beachwears.

Όσον αφορά το πώς διατηρεί τις αναλογίες αυτές, η διάσημη ερμηνεύτρια έχει πει στο παρελθόν ότι είναι προσεκτική με τη διατροφή της και φροντίζει να ασκείται με διάφορα προγράμματα γυμναστικής που την κρατούν σε φόρμα. "Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα", είχε αποκαλύψει.