Η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε «iconic» φωτογραφίες με μαύρο ολόσωμο μαγιό & τα σχόλια ήταν φωτιά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε «iconic» φωτογραφίες με μαύρο ολόσωμο μαγιό & τα σχόλια ήταν φωτιά

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει καταφέρει να έχει ένα αρκετά καλλίγραμμο σώμα και οι φωτογραφίες της με μαγιό το αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Η ίδια τα τελευταία χρόνια προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανεβάζει αυτό το καλοκαίρι από τις διακοπές της και με μαγιό.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου πρόσθεσε κάποιες νέες φωτογραφίες της με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό από τις διακοπές της στη Μύκονο, το οποίο είχε κι ένα ιδιαίτερο κόψιμο αναδεικνύοντας ακόμα καλύτερα το γραμμωμένο σώμα της. Παράλληλα, φορούσε κάποια statement μεγάλα μαύρα γυαλιά, τα οποία έγραφαν επάνω τη λέξη «icon», δηλαδή «είδωλο».

Τα σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση της τραγουδίστριας είχαν όλα ένα κοινό, τα emoji σε σχήμα φωτιάς.

Ως προς την ανανεωμένη εμφάνισή της η Μελίνα Ασλανίδου έχει αναφέρει σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς διατηρείται σε φόρμα:

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα».

Οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει συνεργαστεί ανά τα χρόνια με σπουδαίους καλλιτέχνες. Φέτος διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και καλλιτεχνικά. Η ίδια έκανε ήδη κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Ισραήλ και τον Καναδά με τον Στέλιο Διονυσίου και τον Χρήστο Νικολόπουλο,

https://www.instagram.com/p/CtOwxF3MJMn/

ενώ συνεχίζει ενθουσιασμένη τις συναυλίες της με τη Γλυκερία σε όλη την Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CuZSuP5MduF/