Μαρία Κορινθίου-Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσαν τα «Βarbie» μαγιό τους κι ένας follower τους πρότεινε κάτι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Κορινθίου-Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσαν τα «Βarbie» μαγιό τους κι ένας follower τους πρότεινε κάτι

Η Σίσσυ Χρηστίδου κι η Μαρία Κορινθίου βρέθηκαν μαζί στη Χαλκιδική και πόζαραν ευδιάθετες στην παραλία με ροζ μπικίνι ακολουθώντας το στυλ της Barbie.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγες μέρες γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική τα γενέθλια του γιου της Φίλιππου, ο οποίος έκλεισε τα 15.

https://www.instagram.com/p/Cv5VGMhIoSQ/

H ίδια νωρίτερα είχε βρεθεί στην Πάτμο και την Πάρο με αγαπημένους φίλους της απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, ύστερα από μια γεμάτη τηλεοπτική χρονιά. Ωστόσο, όπως φαίνεται για τις υπόλοιπες διακοπές της και μέχρι να ξεκινήσουν τα meetings για τη νέα σεζόν - μιας και η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι! θα συνεχιστεί κανονικά και φέτος - εκείνη θα παραμείνει στη Χαλκιδική με την οικογένειά της.

Η συνάντηση με τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Την ιδέα να βρεθούν στην Χαλκιδική είχαν και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη κι έτσι συνάντησαν την παρουσιάστρια μαζί με τον φίλο και συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο στην παραλία, όπου πέρασαν στιγμές απείρου κάλλους, όπως φάνηκε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στo Ιnstagram, αφού όλη την ώρα ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστοί.

Οι δύο κυρίες της παρέας, ωστόσο όπως αποκάλυψαν μέσα από κάποιες έξτρα πόζες μέσα στη θάλασσα είχαν επιλέξει τυχαία να φορέσουν ροζ και φούξια μπικίνι θυμίζοντας τη Barbie στους followers τους, αν και ήδη η Σίσσυ Χρηστίδου στο post που δημοσίευσε είχε γράψει: «Barbie pink mode on».

Tα σχόλια των followers και η πρόταση για εκπομπή

Οι followers τους πάτησαν πολλά likes, ενώ στα σχόλιά τους δεν παρέλειψαν να γράψουν πόσο εντυπωσιακές έδειχναν οι δυο τους ειδικά με την ανανεωμένη σιλουέτα τους.

Μάλιστα, κάποιοι τους ζήτησαν και διατροφικά tips, αφού και οι δυο τους φέτος κατάφεραν να χάσουν αρκετά περιττά κιλά.

Ένας follower, ωστόσο έκανε και μια πιο «τολμηρή» πρόταση προτείνοντάς τους να συνεργαστούν κάποια στιγμή στην ίδια εκπομπή. Αυτό δεν θα ήταν και αδύνατο, αφού οι δυο τους δείχνουν ότι έχουν πολύ καλή χημεία και η Μαρία Κορινθίου φέτος πήρε το βάπτισμα του πυρός με τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου με την εμπειρία της θα μπορούσε να τη βοηθήσει και να εξελιχθεί.

368509983_817358303226561_4463146230277633679_n.jpg