Η Μαίρη Συνατσάκη έμεινε στην Αθήνα και με την Ολίβια θαυμάζουν τη θέα από την τεράστια βεράντα τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαίρη Συνατσάκη έμεινε στην Αθήνα και με την Ολίβια θαυμάζουν τη θέα από την τεράστια βεράντα τους

Η αλλαγή στο δωμάτιο της Μαίρης Συνατσάκη και οι φωτογραφίες από το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Για τη Μαίρη Συνατσάκη αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό, αφού πλέον δεν είναι μόνο αυτή, ο Ίαν Στρατής και οι τρεις γάτες τους, προστέθηκε στην οικογένεια κι ένα νέο μέλος, το πρώτο τους παιδί, η μικρή Ολίβια.

https://www.instagram.com/p/Cm17O4nr_Nl/

Η παρουσιάστρια,influencer και επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής αποφάσισαν - τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή - να μην πάνε σε κάποιο νησί ή κάποιον άλλο καλοκαιρινό προορισμό διακοπές, αφού η Ολίβια τους είναι ακόμα μικρή και η προηγούμενη εμπειρία που είχαν με εκείνη σε ταξίδι που έκαναν το Πάσχα δεν ήταν και η καλύτερη. Ο λόγος ήταν ότι η Μαίρη Συνατσάκη αρρώστησε και αγχώθηκε συνειδητοποιώντας ότι κάποιες φορές η ιατρική περίθαλψη σε κάποιους προορισμούς βρίσκεται πολύ μακριά.

Έτσι, λοιπόν παρότι πολλοί από τους followers της προσπάθησαν να της δώσουν εναλλακτικές λύσεις, φιλικές προς τα μωράκια για να πάει κάπου διακοπές, εκείνη είπε πως είναι «οκ» αν ακόμα δεν αισθάνονται έτοιμοι για κάποια εξόρμηση με την μικρή Ολίβια.

syna-338x600.jpg

Το καλοκαίρι στο σπίτι τους στην Αθήνα και η αλλαγή

Παρ' όλα αυτά, η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την μικρή Ολίβια απολαμβάνουν τη θέα από την τεράστια βεράντα του σπιτιού τους την άδεια Αθήνα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από post της η ίδια.

To σπίτι του ζευγαριού, όμως έχει κι άλλες όμορφες γωνιές. Όπως η άνετη και ηλιόλουστη κρεβατοκάμαρά τους με τα minimal κομοδίνα, στην οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν δίπλα στη Μαίρη Συνατσάκη και το λίκνο της μικρής Ολίβιας για να είναι μαμά και κόρη μαζί. Ωστόσο, το λίκνο μεταφέρθηκε στο δωμάτιο της μικρούλας, καθώς εκείνη μεγαλώνει και πρέπει να μάθει να κοιμάται και μόνη της.

Το δωμάτιο δε, της Ολίβιας είναι στα χρώματα του σομόν και του λευκού ενώ είναι γεμάτο με λούτρινα παιχνίδια.

Στο σαλόνι του σπιτιού χαρακτηριστικός είναι ο μεγάλος πράσινος καναπές, τον οποίο η Μαίρη Συνατσάκη είχε στο δικό της σπίτι και αγαπάει πολύ. Βέβαια, τον αγαπάνε πολύ και τα τετράποδα μέλη της οικογένειας, τα οποία πολλές φορές κάνουν «κατάληψη» σε αυτόν.

Η κουζίνα του σπιτιού είναι επίσης αρκετά μεγάλη αφού έχει κι έναν μεγάλο πάγκο, ώστε να μπορεί άνετα το ζευγάρι να ετοιμάζει νόσιτμες συνταγές.

https://www.instagram.com/p/CWx0jg4rlHP/

Επιπλέον, δεν λείπουν και οι γωνιές όπου η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μπορούν να δημιουργούν, όπως είναι το γραφείο τους,

https://www.instagram.com/p/CfBubWpr03e/

αλλά και ο χώρος που εκείνος συνθέτει τα τραγούδια του.

https://www.instagram.com/p/CaSjtI3KXnN/