Η Μαίρη Συνατσάκη κρατά στην αγκαλιά της όλο της τον κόσμο και τη μικρή Ολίβια με μαγιό 

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαίρη Συνατσάκη κρατά στην αγκαλιά της όλο της τον κόσμο και τη μικρή Ολίβια με μαγιό 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μικρής που λάτρεψαν οι φανς της Μαίρης Συνατσάκη. 

Η μόλις 7 μηνών Ολίβια Στρατή και κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή κάνει ήδη τις πρώτες της διακοπές στην παραλία και κάποιοι παρατήρησαν ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό της μικρής που έχει ξετρελάνει το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CpifheFrLu7/

Με ένα Survivor στην παρέα τους

Ο άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο κολλητός του Fipster αλλά και η Ντορέτα Παπαδημητρίου , ήταν ανάμεσα στην μεγάλη παρέα που συντρόφευσαν την Μαίρη Συνατσάκη και την 7 μηνών κόρη της Ολίβια στο πρώτο της καλοκαιρινό μπάνιο, το οποίο έγινε νωρίς το απόγευμα για να μην υπάρχει τόσο έντονη ηλιοφάνεια.

Η μικρή φυσικά και φόρεσε το πρώτο της ολόσωμο μπλε μαγιό και κάποια στιγμή κούρνιασε στην αγκαλιά της μαμάς της. Τα καλοκαίρια της Μαίρης και του Ίαν έχουν αλλάξει πια και είναι αφιερωμένα μόνο σε εκείνην.

https://www.instagram.com/p/CucZ15BsGsW/

Η Ολίβια όμως έχει ένα χαρακτηριστικό που παρατήρησαν οι φανς της Μαίρης. Αν και δεν μας έχει αποκαλύψει το πρόσωπό της κόρης της, έχουμε καταλάβει και από όσα λένε οι στενοί τους φίλοι, πως είναι πανέμορφη. Αλλά το ξεχωριστό στο πρόσωπό της είναι οι μεγάλες της βλεφαρίδες. Αν είσαι παρατηρητική θα το προσέξεις και εσύ.

Η στενή φίλη της Μαίρης, Ντορέτα Παπαδημητρίου αποτύπωσε και από άλλη οπτική γωνία την τρυφερή στιγμή μαμάς και κόρης.

Στο νέο της vlog η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πώς γνώρισε την Ντορέττα Παπαδημητρίου

dorettapapadimitriou_official_358190867_1013457599657475_6926536127602699128_n.jpg

Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της νέας μαμάς, μετά τη έλευση της Ολίβιας μας έχει μιλήσει αρκετές φορές, αλλά έσπευσε να μας τονίσει και πόσο διαφορετικά βλέπει πια ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες της κάθε της μέρας.

«Χωρίς το μωρό μου δεν πάω πουθενά» λέει η Μαίρη Συνατσάκη στην τοποθεσία Αθήνα

1688852314525-603135539-sinatsaki.jpg

Οι πρώτες οικογενειακές βουτιές δεν έγιναν πάντως σε κάποιο νησί αλλά στο Λαγονήσι. Η Μαίρη μαζί με τον Ίαν και την μικρή τους θα φύγουν ωστόσο προς τα τέλη του μήνα για διακοπές, ενώ κάποιες πληροφορίες λένε πως στο τέλος του καλοκαιριού ίσως έχουμε και τη βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας.