«Θα γίνω γιαγιά» είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού φωτογραφίζοντας τη Δανάη όμως έκανε ένα μικρό λαθάκι

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Θα γίνω γιαγιά» είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού φωτογραφίζοντας τη Δανάη όμως έκανε ένα μικρό λαθάκι
ndpphoto@gmail.com

Το σωστό είναι το «θα γίνω η πιο cool γιαγιά». 

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η 64χρονη έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές μεγάλες τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές ενώ παλαιότερα ήταν καθηγήτρια στο Εθνικό Θέατρο για εννέα ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Υποκριτικής στο Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου προσπαθεί να μεταδώσει τις γνώσεις και την αγάπη της για τον χώρο της υποκριτικής στις επόμενες γενιές.

Το 1999 υποδύθηκε την Αλεξάνδρα, μια καταξιωμένη ηθοποιό που ερωτεύεται έναν άνδρα πολύ μικρότερό της, στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Η ζωή Μας Μια Βόλτα», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα γίνει η πιο cool γιαγιά

Πριν λίγες ώρες η 64χρονη δημοσίευσε στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία της εγκυμονούσας νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη και εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της για το ευτυχές γεγονός.

https://www.instagram.com/p/CwE0g_dIQd9/

«ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πιά...ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!🥳🥳🥳», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της και δέχθηκε ευχές από συναδέλφους, φίλους και θαυμαστές.

Η Δανάη Μιχαλάκη γίνεται κορίτσι των λουλουδιών στο πλευρό του πατέρα της και του Πέτρου του Σασμού

H αγάπη της για τη φύση

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου λατρεύει τις εκδρομές στη φύση και την πεζοπορία. Μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να διαπιστώσεις πόσα πολλά μέρη έχει επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CvndhbMLok-/

Στον ελεύθερό της χρόνο η 64χρονη ταξιδεύει σε δάση και φυσικούς επίγειους παραδείσους τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τον γιο της

Πριν 42 χρόνια η Φιλαρέτη Κομνηνού έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, Γιώργο, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CdTJRfIoAnM/

«Ο γιος μου είναι η χαρά της ζωής. Είναι ένα πλάσμα που όταν ζεις μαζί του, δουλεύεις μαζί του, κουβεντιάζεις μαζί του… Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν πηγαίνω σε μια παράσταση και έρχονται οι συνάδελφοι και μου λένε “Τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα είναι αυτό και εκεί συγκινούμαι και λιώνω περισσότερο», έχει δηλώσει η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Το 2022 ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την αρχή της καριέρας του αλλά και το πόσο τον έχει δυσκολέψει το όνομα της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού.

https://www.instagram.com/p/COibG6GlsFC/

«Προσπαθούσα πάντα διπλά για να μη με συγκρίνουν με τη μητέρα μου», τόνισε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης στην παρουσιάστρια.

Ο γάμος Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου στην Σύρο

Πριν αρκετούς μήνες Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέροντας: «Δεν είναι αλήθεια ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μας».

https://www.instagram.com/p/CS365gJItek/

Η μητέρα του γαμπρού, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τους νεόνυμφους την οποία συνόδευσε μαζί με μια φωτογραφία από την τελετή και έγραψε: «Ο γάμος τους!!! Η αγάπη τους!!!».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη, στις 7 Αυγούστου 2021 στο δημαρχείο της Ερμούπολης Σύρου με ελάχιστους καλεσμένους. Αργότερα ακολούθησε ένα μικρό πάρτι στην παραλία Κόμητο όπου οι συμπρωταγωνιστές της Δανάης από τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το παρών.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν φυσικά και η μητέρα του γαμπρού, Φιλαρέτη Κομνηνού, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το απαράμιλλο στυλ της κάνοντας μια ultra chic εμφάνιση.

komninou.jpg

Όπως μπορείς να δεις στο παραπάνω αποκλειστικό στιγμιότυπο του queen.gr, η ηθοποιός φόρεσε ένα αέρινο printed σετ το οποίο συνδύασε με φλατ σανδάλια σε γήινο χρώμα.

Πηγή κεντρικής: filareti_komninou