Η Δανάη Μιχαλάκη κάνει την σπουδαιότερη ανακοίνωση στη φετινή επέτειο του γάμου της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Μιχαλάκη κάνει την σπουδαιότερη ανακοίνωση στη φετινή επέτειο του γάμου της

O Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου σχολίασαν κάτω από το τρυφερό post.

Σήμερα η ηθοποιός έχει γενέθλια, επέτειο γάμου και τις πιο όμορφες αφορμές να κάνει αυτήν τη γλυκιά ανακοίνωση: είναι έγκυος και το αποκαλύπτει με το παρακάτω insta post:

https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/

Ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι θα ζήσει η Δανάη Μιχαλάκη γιατί εκτός από το μεγάλο της τηλεοπτικό comeback θα γιορτάσει μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Ο ρόλος δίπλα στον πατέρα της, αλλά και τον Γιάννη Κουκουράκη με τον οποίο κάνουν reunion μετά τις Άγριες Μέλισσες.

https://www.instagram.com/p/CkApXquLjO3/

Με τον Κωνσταντή, τον πατέρα της και τον Πέτρο του Σασμού

Η Δανάη Μιχαλάκη μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών, αποφάσισε να μη συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά και προτίμησε το θέατρο. Άρχισε όμως από τις αρχές της χρονιάς την προετοιμασία για το μεγάλο της τηλεοπτικό comeback σε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές της επόμενης σεζόν. Η σειρά «Παραλία» στην ΕΡΤ αναμένεται από τον Σεπτέμβριο, να κάνει την έκπληξη.

Θα ζήσουμε την εποχή των παιδιών των λουλουδιών, των χίπις στην Κρήτη, λίγο μετά τη δικτατορία. Η ιστορία μας δε θα έχει βεντέτες, αλλά έχει ίντριγκες και έρωτες. Κρυφούς και φανερούς. Σε ένα περιβάλλον που επηρεάζεται από τις πολιτικές εξελίξεις και το κρυφό παρελθόν των ηρώων μας.

Η Δανάη για πρώτη φορά θα παίξει και στο πλευρό του πατέρα της Γιώργου, ενώ τηλεοπτικός της μπαμπάς θα είναι ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, μαμά της η Μπέτυ Λιβανού και αδελφός της ο Δημήτρης Κίτσος.

https://www.instagram.com/p/5KdNX1L2LH/

Η Δανάη Μιχαλάκη γίνεται κορίτσι των λουλουδιών στο πλευρό του πατέρα της και του Πέτρου του Σασμού

Μοιάζει ιδανική η συνθήκη γιατί εκτός από το ιδιαίτερο σενάριο, η Δανάη συναντά ξανά τον Κωνσταντή των Άγριων Μελισσών, Γιάννη Κουκουράκη , αλλά αυτή τη φορά η σχέση τους δεν θα είναι ερωτική.

https://www.instagram.com/p/CCHBFiAgwMy/

Όπως βλέπεις και από τα πρώτα πλάνα, τα γυρίσματα έγιναν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα, αφού μιλάμε και για την εποχή των παιδιών των λουλουδιών.

https://www.instagram.com/p/CrDXWC2qH5k/

Η δεύτερη επέτειος και ο γάμος με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη θα συνεχίσει τα γυρίσματα στην Κρήτη για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά από τα τέλη Ιουλίου θα βρίσκεται στο νησί της, τη Σύρο, για να γιορτάσει και με τον Γιώργο Παπαγεωργίου τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, την ημέρα των γενεθλίων της, στις 7 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/CXnkU8hKP-_/

Την ημέρα των γενεθλίων της ένα χρόνο πιο πριν, ο ηθοποιός έκανε την πρόταση στην Δανάη του αλλά όπως είχε εξομολογηθεί και σε συνέντευξή του, έμοιαζε ως η φυσική συνέχεια της τρίχρονης σχέσης τους: «Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη έγινε γιατί δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο».

Στις αρχές Ιανουαρίου, είχαν κυκλοφορήσει και φήμες περί εγκυμοσύνης της Δανάης και η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, τις είχε διαψεύσει: «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος. Σίγουρα υπάρχει το μυαλό μας (το ενδεχόμενο να γίνουμε γονείς), αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε για αυτό». Και τώρα που αυτό το ενδεχόμενο έγινε πραγματικότητα το ανακοίνωσε μόνη της η ηθοποιός με τον πιο cool τρόπο και με τους Κωστή Μαραβέγια και Τόνια Σωτηροπούλου να κάνουν κάτω από το post γλυκά σχόλια και να βάζουν emoji.

Στην ίδια συνέντευξη η Δανάη μας είχε συγκινήσει λέγοντας για τον άντρα της: «Είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και είναι κάτι μαγικό. Συναισθηματικά, νιώθω σα να τον γνώρισα χθες».

https://www.instagram.com/p/CVhffz9Ipm8/