H νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έσπασε ρεκόρ σε likes και σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
H νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έσπασε ρεκόρ σε likes και σχόλια

«Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ της Ελλάδας» έγραψαν κάτω από τη νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η οποία έσπασε ρεκόρ σε likes.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο hot ζευγάρια αυτή τη στιγμή στην εγχώρια showbiz, ενώ οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

vandi-bisbikis-(2).jpg

Το ζευγάρι απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και τις διακοπές του έχοντας κάνει πρώτα ένα μικρό road trip στην Κρήτη, την οποία αγαπάνε ιδιαίτερα και στην οποία πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές. Μάλιστα, τους επισκέφτηκε και για πολύ λίγο εκεί και η κόρη της τραγουδίστριας Μελίνα Νικολαΐδη.

Οι δυο τους βρίσκονται τώρα στο Πήλιο, με καλούς τους φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής, όπως είναι η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Μπακοδήμου. Eκεί γιόρτασαν και τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή στις 15 Αυγούστου κι εκεί ήταν που έβγαλαν και την πιο ωραία μέχρι στιγμής φωτογραφία τους όπως τους έγραψαν οι followers της Δέσποινας Βανδής που τη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CwDRsgzMJyk/

Oι δυο τους πόζαραν με μαγιό ανάμεσα στο πέτρινο τοπίο του Πηλίου ενώ το ασπρόμαυρο χρώμα της φωτογραφίας, την έκανε να μοιάζει με carte postale, όπως τους έγραψαν κάποιοι άλλοι. Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως φαίνεται που η συγκεκριμένη φωτογραφία μέσα σε 12 ώρες συγκέντρωσε σχεδόν 50000 likes, σπάζοντας ρεκόρ για τα δεδομένα τους, μιας και άλλες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει είχαν μεταξύ 45.000 - 60.000 likes αλλά σε περισσότερο χρόνο απ' όταν δημοσιεύτηκαν κι όχι τόσο γρήγορα. Παράλληλα, η φωτογραφία συγκέντρωσε και πάρα πολλά σχόλια, όχι μόνο από επώνυμους όπως η Ναταλία Γερμανού που σχολίασε «Μα τι κουκλιά» αλλά και από το κοινό που στηρίζει τόσα χρόνια την τραγουδίστρια σε κάθε της επιλογή.

Στην gallery θα δεις ένα μικρό δείγμα μόνο από τα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία για να πάρεις μια γεύση:

Κι η Μελίνα Νικολαΐδη, όμως σχολίασε τη φωτογραφία τους αυτή γράφοντας ότι είναι «φωτιά» και προσθέτοντας πολλά emoji σε σχήμα καρδιάς.

366382065_1281975042450306_6716688890169216566_n.jpg

Επιπλέον, πολλοί ήταν αυτοί που παρομοίασαν στα σχόλιά τους το ζευγάρι με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck ή με τη «νεράιδα και το παλικάρι» σε μια σύγχρονη version.

Όπως και να 'χει, ένα είναι σίγουρο, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα όπως θα έπρεπε να είναι, με αγκαλιές, πιασμένοι χέρι χέρι, με τρυφερά φιλιά και βόλτες ειδυλλιακές στην παραλία και με όμορφες στιγμές με τους φίλους και τους συγγενείς τους.

Αυτή δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει στα social media κάποια φωτογραφία τους.

Στην gallery μπορείς να δεις όλες τις τρυφερές στιγμές τους: