Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Ελένης Τσολάκη, το σπίτι στα βόρεια προάστια και η μεγάλη επιστροφή

Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Ελένης Τσολάκη, το σπίτι στα βόρεια προάστια και η μεγάλη επιστροφή

Οι υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό, το σπίτι στα βόρεια προάστια και το άλμπουμ των διακοπών της λίγο πριν επιστρέψει στα νέα της καθήκοντα.

H Ελένη Τσολάκη είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία αγαπά ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό και απολαμβάνει να παρακολουθεί στους δέκτες του. Την ερχόμενη σεζόν η παρουσιάστρια του OPEN θα αναλάβει νέο ρόλο αφού θα είναι η οικοδέσποινα του καθημερινού πρωινού μαγκαζίνο, μετά την οριστική αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας στο «Καλοκαίρι yes» αποκάλυψε ποιοι θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου φέρονται να έχουν κλειδώσει τις θέσεις τους στο πάνελ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου.

Οι διακοπές της Ελένης Τσολάκη στις Κυκλάδες

Αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η παρουσιάστρια ετοίμασε βαλίτσες και ξεκίνησε τις διακοπές που τόσο πολύ είχε ανάγκη. Πρώτος της σταθμός ήταν η μαγευτική Σαντορίνη, στην οποία πόζαρε με θέα την καλντέρα και μας χάρισε αξιοζήλευτες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CuZ57Gqo8Rj/

Ακολούθησε ένα πέρασμα από τη γενέτειρά της, την Θεσσαλονίκη την οποία η παρουσιάστρια επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Για την χαλάρωσή της η Ελένη Τσολάκη ψήφισε ξανά Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Σίφνο και τα Κουφονήσια όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι πως η 37χρονη δεν συνηθίζει να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με μαγιό ωστόσο όταν το κάνει, μας αποζημιώνει με το παραπάνω, δίνοντας παράλληλα έμπνευση για τις beachwear εμφανίσεις μας.

Τσολάκη: Είδε τον εαυτό της στο Μακεδονία tv το 2008 και αντέδρασε κάπως έτσι

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό.

Το σπίτι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια

H Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz. Το ζευγάρι είναι αχώριστο από το 2015 και μετρούν 5,5 χρόνια έγγαμου βίου αφού παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017 στη Βάρκιζα Αττικής.

Η παρουσιάστρια του OPEN και ο επιχειρηματίας κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ζουν ήρεμα στο πολυτελές σπίτι τους στα Βόρεια προάστια.

Το σπίτι του ζευγαριού στην Παλλήνη είναι μοντέρνο, ζεστό και στυλάτο, με αποτέλεσμα να αποτελεί το ησυχαστήριό τους το οποίο έχουν διακοσμήσει επιμελώς με έντονο το στοιχείο του ξύλου. Τα έπιπλα που έχουν επιλέξει είναι κυρίως στις αποχρώσεις του γκρι και του λευκού.

https://www.instagram.com/p/CIoJy7bDlA-/

Τα αποθηκευτικά έπιπλα, οι πίνακες και τα minimal διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού. Στην κουζίνα πρωταγωνιστεί το λευκό ενώ η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού έχει παστέλ αποχρώσεις, με την ταπετσαρία του τοίχου να κλέβει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cou5VgLDkbu/

Στον ελεύθερό τους χρόνο Ελένη και Παύλος χαλαρώνουν με φίλους, κάνει βουτιές στην πισίνα ή απολαμβάνει το πρωινό του στον καταπράσινο κήπο. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 37χρονη μας έχει αποκαλύψει ότι κάνει συχνά τη γυμναστική της στο γκαζόν, ειδικά τις ηλιόλουστες ημέρες.

Ο κήπος είναι καταπράσινος, γεμάτος δέντρα και χρωματιστά λουλούδια. Τα έπιπλα από bamboo που έχει αγοράσει το ζευγάρι για τον εξωτερικό χώρο (την πισίνα και τον κήπο) αποτελούν αγαπημένο spot χαλάρωσης και προσδίδουν μια boho διάθεση. Στο κέντρο του κήπου βρίσκεται η πισίνα στην οποία το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους κάνουν τις βουτιές τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: elenitsolaki