Η Ελένη Τσολάκη γιόρτασε 5 χρόνια γάμου με αδημοσίευτα βίντεο από την προετοιμασία της ως νύφη

Μαρία Ροδίτη
Η Ελένη Τσολάκη γιόρτασε 5 χρόνια γάμου με αδημοσίευτα βίντεο από την προετοιμασία της ως νύφη

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 16 Σεπτεμβρίου 2017, σε μια ρομαντική τελετή πλάι στο κύμα.

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, που όμως δεν θέλουν να απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή. Γι’ αυτό, άλλωστε, η παρουσιάστρια του OPEN και ο σύζυγός της κρατούν χαμηλούς τόνους και σπάνια πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Χθες (16/9), ωστόσο, ήταν μέρα χαράς για το ζευγάρι μιας και συμπλήρωσε 5 χρόνια γάμου. Και η Ελένη Τσολάκη θέλησε να μοιραστεί με τους followers του εικόνες από την πιο σημαντική μέρα στη ζωή της μέχρι σήμερα: από τον γάμο της.

Back to school: Η αλογοουρά της Ελένης Τσολάκη θα δώσει preppy vibes σε κάθε look σου

Τα αδημοσίευτα βίντεο από την προετοιμασία της Ελένης Τσολάκη

Τέσσερα Insta Stories δημοσίευσε η Ελένη Τσολάκη από την προετοιμασία της ως νύφη στις 16 Σεπτεμβρίου 2017, οπότε και παντρεύτηκε. Η 36χρονη παρουσιάστρια φαίνεται στα βίντεο να περιβάλλεται από τις φίλες της, οι οποίες της φτιάχνουν το πριγκιπικό νυφικό της, και δείχνει πολύ συγκινημένη και χαρούμενη. Το τραγούδι που έπαιζε εκείνη την ημέρα; Ποιο άλλο; «Σήμερα γάμος γίνεται» και όλοι φαίνεται ότι ήταν σε γιορτινό mood.

Η Ελένη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παύλο πριν ακριβώς από 5 χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Χρύσα Καλπάκη και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Το νυφικό δημιούργησε η Μαρία Κονίδη, ενώ πλήθος celebrities έδωσαν το παρών στον γάμο. Ανάμεσά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο Κώστας Φραγκολιάς κ.ά.

Όσα έχει πει η Ελένη Τσολάκη για τον αγαπημένο της σύζυγο

Η Ελένη Τσολάκη είναι φειδωλή στις δηλώσεις της για τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, όμως έχουν υπάρξει ελάχιστες φορές που έχει μιλήσει για τη συμβίωση και τη ζωή μαζί του. «Ο άντρας μας είναι κάποιες φορές ο σάκος του μποξ, ευτυχώς ή δυστυχώς. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα τού να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου, θα δει τα στραβά και τα καλά σου. Έτσι είναι η ζωή, ανηφόρες και κατηφόρες που τις περνάμε, κι όταν έχουμε κάποιον δίπλα μας για να το μοιραζόμαστε νομίζω ότι γίνεται πιο γλυκό, ήπιο, πιο μαλακό», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του OPEN στο Happy Day.

Και είχε συμπληρώσει: «Πάντα η αγάπη σού δίνει δύναμη, η αγάπη είναι το πιο σημαντικό και το να αισθάνεσαι ότι είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Τα δύο πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Θα μου πεις ότι στη ζωή, πολύ δύσκολα συνδυάζονται και τα δύο, δηλαδή σε περιόδους που είσαι καλά προσωπικά, δεν πας πάρα πολύ καλά επαγγελματικά. Το ιδανικό είναι δύσκολος στόχος. Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι καλά μέσα σου στα προσωπικά. Για εμένα είναι το πιο σημαντικό, μετά έρχονται όλα τα άλλα».