Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη

Ο Γιάννης Τσολάκης βγήκε εκτός Survivor και όλοι απόρησαν για την εμπλοκή του Τριαντάφυλλου στην αποχώρηση αυτή. 

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Τσολάκης, ο παίκτης που αποχώρησε μετά από δύο μήνες παραμονής στο Survivor.

Ο Τσολάκης κάνει προβλέψεις για τον τελικό.

Ο Τσολάκης μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο Love It και έκανε προβλέψεις για τους παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό, αναφέροντας τα ονόματα του Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνας ως πιθανούς παίκτες που θα βρεθούν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Πάντως ο Γιάννης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο ίδιος υπήρξε μέτριος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης.



«Από το Survivor θα κρατήσω όλες τις δύσκολες στιγμές. Η εναλλαγή των συναισθημάτων που από το 0 πηγαίνει στο 100 κι από το 100 πηγαίνει στο 0. Όλα τα έπαθλα και τις δυστυχίες που μοιραστήκαμε με τα παιδιά. Την πείνα που έξω την ονόμαζα πείνα, αλλά δεν ήταν. Εδώ ήταν. Το ότι κοιμόμουν σε ένα πλημμυρισμένο ξύλο βρεγμένος από τη βροχή. Οι χαρές στις νίκες μας. Οι στιγμές που έβλεπα το ηλιοβασίλεμα όταν γυρνούσαμε από νίκες που ένιωθα λες και έχω κερδίσει το λαχείο κι απλά είχαμε κερδίσει τις φακές. Και μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο παλεύαμε, το πόσο ματώναμε, το πόσο τρέχαμε και καθόμασταν κάτω από τον ήλιο για να παλέψουμε, για να κερδίσουμε 5 φρυγανιές, 5 μπισκότα. Αυτό μου κάνει εντύπωση», είπε ο Γιάννης κατά την αποχώρησή του από το Survivor.



Πώς μπλέχτηκε ο Τριαντάφυλλος σε ένα ακόμα ξέσπασμα που αφορά το Survivor

Πολύ πριν να δούμε την αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου είχε φροντίσει να υπονοήσει την αποχώρηση του Τσολάκη αναφερόμενος σε αποχώρηση για το παλτό του παιχνιδιού.



Βλέπεις, ο τραγουδιστής που πέρσι έμεινε πέντε μήνες στο survivor με την ψήφο του κοινού δεν χώνεψε ποτέ την αναφορά του Τσολάκη στο όνομά του. Τι είχε γίνει;


https://www.instagram.com/p/CWN8Fn3oKj0

Σε ένα από τα κουίζ ερωτήσεων, ο Τσολάκης έπρεπει να περιγράψει τη λέξη τριαντάφυλλο και ο τρόπος με τον οποίο το έκανε, έκανε έξαλλο τον Τριαντάφυλλο, μιας και ο Γιάννης είχε αναφέρει με χιούμορ την ατάκα: «ο παίκτης που ήταν παλτό πέρσι»!

Survivor: O Γιάννης αποχώρησε και το Twitter είπε μόνο όμορφα λόγια για το «καλό παιδί» του ριάλιτι

Ε, την ατάκα παλτό δεν φαίνεται να είδε με καλό μάτι ο Τριαντάφυλλος που το κράτησε μανιάτικο. Το ίδιο είχε συμβεί και στην αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα πριν μερικές εβδομάδες, όπου ο Τριαντάφυλλος έκανε πάλι την εμφάνισή του.

Ο περσινός star του Survivor, Tριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, έριχνε τα βέλη του προς τον Λάμπρο, κατηγορώντας τον για τις περσινές επιθέσεις του δημοσιογράφου προς τον ίδιο όσο εκείνος βρισκόταν στο Survivor και εξηγώντας εμμέσως πλην σαφώς πως στην αποχώρηση αυτή του Λάμπρου ρόλο έπαιξε η ψήφος των fan clubs του τραγουδιστή.
Το Twitter βέβαια, δεν είδε με καλό μάτι τα σχόλια του Τριαντάφυλλου!

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την αποχώρηση του Λάμπρου και η εμφάνιση της Κάτιας έγινε trend

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και τη σπόντα της δεν ξέχασε να την πετάξει

Η Βρισηίδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor και «έκαψε» την κλίκα

Survivor: Το Twitter έψαχνε όλη νύχτα την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο – Το μυστήριο με την παίκτρια