O Sam Asghari κατηγορεί την Britney Spears για ξυλοδαρμό & άλλα 5 hot νέα απευθείας από το Hollywood

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Sam Asghari κατηγορεί την Britney Spears για ξυλοδαρμό & άλλα 5 hot νέα απευθείας από το Hollywood

Η Αngelina Jolie προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της για βοηθό, ο Βradley Cooper «δικαιώθηκε» για την πρόσθετη μύτη και τον ρόλο του Leonard Bernstein, η Priscilla Presley «δεν ξέχασε ποτέ τον Elvis», η Christina Aguilera ανέβασε την κόρη της στη σκηνή και ο Lars Von Trier ψάχνει μούσα και σύντροφο στο Instagram.

Όσο εμείς εδώ στην ηλιόλουστη Ελλάδα απολαμβάνουμε τις διακοπές μας σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό, οι stars του Hollywood δεν μάς αφήνουν σε ησυχία με τα καμώματά τους. Χωρισμοί, ιδιαίτερες εμφανίσεις για χάρη ρόλων, μνημόσυνα και κάποια περίεργα νέα θα βρεις αν συνεχίσεις την ανάγνωση.

Η Priscilla Presley δεν ξέχασε ποτέ τον Elvis

Φέτος συμπληρώνονται 46 χρόνια από τον θάνατο ενός ακόμη θρύλου της μουσικής, του Elvis Ρresley, ο οποίος έφυγε το 1977, σε ηλικία 42 ετών στο κτήμα Graceland.

https://www.instagram.com/p/CwAhWiOMvrj/

Αν και με τη σύζυγό του Priscilla χώρισαν τέσσερα χρόνια πριν τον θάνατό του εκείνη δεν παύει να τον θυμάται ακόμα και τώρα, λέγοντας για εκείνον πως «Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Έλβις»σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter για την επέτειο από τον θάνατό του στην οποία έγραφε επίσης:«Σήμερα είναι η 46η επέτειος του θανάτου του Έλβις. Η μνήμη του δεν ξεθωριάζει ποτέ. Ευχαριστούμε τα εκατομμύρια των θαυμαστών του για τη συνεχή αγάπη τους».

Η Αngelina Jolie προσέλαβε τη 15χρονη κόρη της για βοηθό

H Αngelina Jolie σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six ετοιμάζει μια νέα παραγωγή στο Broadway, το «The Outsiders» και προσέλαβε την 15χρονη κόρη της με τον Brad Pitt, Vivienne για να είναι η βοηθός της.

Σύμφωνα με πηγές η star του Hollywood πηγαίνει την κόρη της από μικρή στο θέατρο, ενώ η ίδια έχει δηλώσει για εκείνη: «Η Viv μου θυμίζει τη μητέρα μου στο ότι δεν εστιάζει στο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά στο να είναι μια υποστήριξη για άλλους δημιουργούς. Είναι πολύ σκεπτόμενη και σοβαρή με το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συμβάλει».

H μητέρα της Angelina Jolie, Marceline Bertrand, ήταν ηθοποιός και παραγωγός μέχρι το θάνατό της το 2007 ενώ η Vivienne και ο δίδυμος αδελφός της, ο Knox, είναι τα μικρότερα παιδιά της ηθοποιού με τον Brad Pitt. Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης τη Shiloh, τη Zahara, τον Pax, και τον Maddox.

Britain Eternals UK Premiere
Shiloh Jolie-Pitt, from left, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Eternals' on Wednesday, Oct. 27, 2021 in London. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)Invision

O Βradley Cooper «δικαιώθηκε» για την προσθήκη στη μύτη που έκανε για τον ρόλο του Bernstein

Σάλος προκλήθηκε μετά το τρέιλερ που κυκλοφόρησε στις 15 Αυγούστου για την ταινία «Maestro» με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Βradley Cooper. Η ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και θα αφορά τη ζωή του Leonard Bernstein, του μεγάλου δημιουργού της κλασσικής μουσικής και τη σχέση του με την γυναίκα του ήδη έχει συγκεντρώσει κάποιες αρνητικές κριτικές και ο λόγος είναι η μύτη που πρόσθεσε ο Βradley Cooper για να υποδυθεί τον ρόλο, με τους περισσότερους να τον κατηγορούν για αντισημιτισμό και «εβραιοπρόσωπη» ερμηνεία.

Παρ' όλα αυτά, τα παιδιά του Bernstein, Jamie Alexander και Νina «δικαίωσαν» την επιλογή του Bradley Cooper αναφέροντας σε ανακοίνωσή της:

«Μας ραγίζει την καρδιά να βλέπουμε οποιεσδήποτε παραποιήσεις ή παρεξηγήσεις των προσπαθειών (του Cooper). Τυχαίνει να είναι αλήθεια ότι ο Leonard Bernstein είχε μια ωραία, μεγάλη μύτη. Ο Bradley επέλεξε να χρησιμοποιήσει μακιγιάζ για να ενισχύσει την ομοιότητά του, και είμαστε απολύτως εντάξει με αυτό. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι και ο μπαμπάς μας θα ήταν εντάξει με αυτό», ενώ όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια είπαν πως πρόκειται για «ανειλικρινείς προσπάθειες να υποβαθμιστεί ένα επιτυχημένο άτομο - μια πρακτική που παρατηρήσαμε ότι διαπράττεται πολύ συχνά στον ίδιο μας τον πατέρα».

H Christina Aguilera ανέβασε την κόρη της στη σκηνή

H Christina Aguilera ήθελε στα φετινά γενέθλια της κόρης της να της κάνει ένα ξεχωριστό δώρο. Η Summer Rain, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της φέτος έκλεισε τα 9 και η μαμά της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ισραήλ, την ανέβασε στη σκηνή, ενώ εκείνη δεν δίστασε να κάτσει και στη θέση του drammer και το κοινό να την αποθεώνει όσο η Christina Aguilera την απαθανάτιζε.

Η 42χρονη star έκανε αργότερα μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από τη βραδιά, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Χαρούμενα 9α γενέθλια στη γλυκιά μας Summer. Σήμερα βρίσκω τον εαυτό μου να αναλογίζεται πόσο γρήγορα έχει περάσει ο χρόνος. Αυτά τα 9 χρόνια είναι γεμάτα με απεριόριστη αγάπη, συγκινητικές αγκαλιές, ξενυχτώντας μέχρι πολύ αργά, με περιπέτειες της Disney και πιο πρόσφατα, με τη χαρά να στολίζεις τη σκηνή μαζί μου. Κάθε μέρα, ευχαριστώ το σύμπαν που μου έδωσε το προνόμιο να είμαι η μαμά σου, ένας ρόλος που στέκεται ως το απόλυτο επίτευγμα μου. Το να βλέπω την αξιόλογη νεαρή γυναίκα, στην οποία εξελίσσεσαι με γεμίζει με τεράστια υπερηφάνεια. Η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ!».

https://www.instagram.com/p/CwBhOwHvuzv/

O Lars Von Trier ψάχνει μούσα και σύντροφο

Ο Δανός σκηνοθέτης Lars Von Trier δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram,στο οποίο φαίνεται να ψάχνει για «σύντροφο/μούσα», όπως γράφει το χαρτί που κρατάει στην έναρξη του βίντεο. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε: «Δεν ξέρω σε τι έβαλα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. Πριν πνιγώ στην αυτάρεσκη διαφήμιση, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Είμαι 67 ετών. Έχω τη νόσο του Parkinson, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και, προς το παρόν, ελεγχόμενο αλκοολισμό. Εν ολίγοις, με λίγη τύχη, θα πρέπει να μου έχουν απομείνει μερικές αξιοπρεπείς ταινίες. Όλα αυτά υποτίθεται ότι εννοούνται ως μια παλιάς σχολής αγγελία γνωριμίας, όπου εγώ, χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψάχνω για μια γυναίκα σύντροφο-μούσα. Και παρά την γκρίνια, εξακολουθώ να επιμένω ότι σε μια καλή μέρα, στη σωστή παρέα, μπορώ να γίνω αρκετά γοητευτικός σύντροφος».

https://www.instagram.com/reel/CvzGzr3tWZI/

Ο Lars Von Trier μπορεί να είναι ο σκηνοθέτης των διάσημων ταινιών «Nymphomaniac» και «Dogville» αλλά έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις ακραίες και προκλητικές σκηνές που περιέχουν τα φιλμ του.

O Sam Asghari μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Britney Spiars την κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Η Britney Spiars και ο Sam Asghari χώρισαν μετά από 14 μήνες γάμου. Όπως είναι φυσικό πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους και το τι οδήγησε σε αυτήν τους την απόφαση έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τις πιο πρόσφατες φήμες να αναφέρουν πως η τραγουδίστρια είχε επιτεθεί σε εκείνον και του είχε προκαλέσει μώλωπες στο μάτι αλλά και σημάδια από δαγκωματιές, τα οποία είχαν απαθανατιστεί από paparazzi, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει.

https://www.instagram.com/p/CwFWOzysE_b/

Μια από τις αιτίες που οδήγησαν τον Asghari στην απόφαση του χωρισμού, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος μιας και η 41χρονη τραγουδίστρια είχε μάλλον εμμονή με τα μαχαίρια, τα οποία είχε διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαράς τους, με την δικαιολογία ότι τα χρειαζόταν ως μέσο αυτοάμυνας λόγω αυξημένης παράνοιας.