Oι stars του Hollywood που «ψήφισαν» Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Oι stars του Hollywood που «ψήφισαν» Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Paris Hilton, Demi Moore και Cate Blanchett κάνουν διακοπές στα Ελληνικά νησιά και οι φωτογραφίες τους θα φέρουν το καλοκαίρι στην οθόνη σου. 

Η Ελλάδα είναι αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου και οι Χολυγουντιανοί stars έχουν αποδείξει ότι την έχουν ψηλά στην travel list τους.

Αρκετά διάσημα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας με τις οικογένειές τους και κάνουν διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλοί celebrities έδωσαν το παρών σε Μύκονο, Πάρο και άλλα κοσμοπολίτικα νησιά για να χαλαρώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Paris Hilton και Carter Reum

Το διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του με σκάφος στη χώρα μας, κάνοντας tour στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Οι δυο τους ένιωσαν την ανάγκη για ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους, αφού πρόσφατα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στην Tomorrowland του Βελγίου, η Paris Hilton επισκέφτηκε τις Σπέτσες αλλά και το Πόρτο Χέλι.

https://www.instagram.com/p/CvmzqkOIysm/

Μετά την εμφάνισή της στην Tomorrowland στο Βέλγιο, η διάσημη κληρονόμος επισκέφτηκε τις Σπέτσες αλλά και το Πόρτο Χέλι.Πριν λίγα 24ωρα η διάσημη κληρονόμος φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε αλά Barbie στο πολυτελές σκάφος όπου βρίσκεται με τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CvtA4ZyPCYt/

To καλλίγραμμο σώμα της σχολιάστηκε από τους fans οι οποίοι έσπευσαν να επισημάνουν ότι η Hilton παραμένει εντυπωσιακή και fit, όπως ακριβώς ήταν σε ηλικία 20 ετών.

Paris Hilton- Carter Reum: Μόλις παντρεύτηκαν! Το 3μερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες.

Cate Blanchett

Τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα την Πάρο επέλεξε φέτος η Cate Blanchett για περάσει λίγες από τις ημέρες των διακοπών της. Η Χολυγουντιανή σταρ βρίσκεται στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, Andrew Upton και φίλους τους οι οποίοι χαλαρώσουν στο κοσμοπολίτικο νησί.

https://www.instagram.com/p/CuBp0zstzUA/

Η ηθοποιός και η παρέα της εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου όπου δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα και έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για τη χώρα μας.

Demi Moore

H Demi Moore επέστρεψε στον παράδεισό της, όπως η ίδια έγραψε στο Instagram. H δημοφιλής ηθοποιός κάνει ξανά διακοπές στα Ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στη Μύκονο, η οποία αποτελεί σημείο συνάντησης πολλών αστέρων του Hollywood.

https://www.instagram.com/p/CvsmXKxOStL/

H 60χρονη μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους και έδειξε να περνά ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

demimoore_366574894_18383018968028134_568618026909153219_n.jpg

Nicole Scherzinger

Η πρώην frontwoman των Pussycat Dolls και ο μέλλοντας σύζυγός της έκαναν πρόσφατα διακοπές στην Ελλάδα όπως άλλωστε συνηθίζει η τραγουδίστρια κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/reel/CvPDQZ9NxmB/

Η Scherzinger γέμισε το προφίλ της στο Instagram με videos και φωτογραφίες από το ταξίδι τους, διαφημίζοντας τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Carla Bruni

Στην Ελλάδα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα ο Nicolas Sarkozy και η σύζυγός του, Carla Bruni. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και το διάσημο μοντέλο επισκέφθηκαν τη Φολέγανδρο όπου γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

https://www.instagram.com/reel/CvmWOQ_oceY/

Το πρώην πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας απολαμβάνει τις διακοπές του με σκάφος και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μίλησαν για εκείνους με τα καλύτερα λόγια στον Τύπο.

Πηγή κεντρικής: parishilton