Η «Like a boss» κίνηση της Salma Hayek προς την πρώην του άντρα της, Linda Evangelista

Η «Like a boss» κίνηση της Salma Hayek προς την πρώην του άντρα της, Linda Evangelista

To διάσημο μοντέλο μίλησε για τη μητριά του γιου της, Salma Hayek με τα πιο τρυφερά λόγια. Η απρόσμενη κίνηση της ηθοποιού και η υπέροχη σχέση των δύο γυναικών.

H Linda Evangelista είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών και έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας.

Το 58χρονο supermodel φωτογραφήθηκε μαζί με την Naomi Cambell, την Cindy Crawford και την Christy Turlington για το εξώφυλλο της Vogue Σεπτεμβρίου, και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη μητριά του γιου της, Salma Hayek.

Το μοντέλο ήταν ζευγάρι με τον François-Henri Pinault., για τέσσερις μήνες μεταξύ 2005 και 2006, ενώ ο Augie γεννήθηκε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Εκείνη την εποχή, η Evangelista δεν αποκάλυψε δημοσίως την ταυτότητα του μπαμπά του γιου της, αλλά κατέθεσε δικαστικά έγγραφα το 2011, ζητώντας διατροφή για το παιδί, και επιβεβαίωσε πως ο επιχειρηματίας ήταν ο πατέρας του παιδιού της.

Η Linda Evangeslista μίλησε για την Salma Hayek με τα πιο τρυφερά λόγια

H Εvangelista έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για τη σχέση της με την ηθοποιό και μοιράστηκε το πώς η σταρ της μεγάλης οθόνης της έδειξε έμπρακτα την καλοσύνη της στο παρελθόν. Η Hayek είναι η μητριά του γιου της Evangelista, Augie, καθώς ο 16χρονος είναι γιος του συζύγου της ηθοποιού, του Γάλλου επιχειρηματία François-Henri Pinault.

Όταν το top model ήταν άρρωστη κατά τη διάρκεια του Τhanksgiving η Salma Hayek μαζί με την κόρη της ταξίδεψαν για να βρεθούν κοντά της και να περάσουν την ημέρα όλοι μαζί οικογενειακώς.

https://www.instagram.com/p/Cvz4c3iMxyV/

«Με ρώτησε τι ήθελα, ήταν μια πολύ εκλεκτική λίστα επιθυμιών. Ήθελα το μεξικάνικο κοτόπουλό της με πατάτες με τρούφα. Και πέρασε όλη τη μέρα στην κουζίνα και το μαγείρεψε μόνη της. Χωρίς βοήθεια. Τα παιδιά τη βοήθησαν στο τέλος. Έκανε μια γιορτή, ένα όμορφο, όμορφο γεύμα», εξήγησε η Linda Evangelista.

Μπορεί αρχικά το μοντέλο να προσπάθησε να μεταπείσει την ηθοποιό ωστόσο η σταρ δεν πτοήθηκε και έκανε το παν για να βεβαιωθεί ότι η φίλη της θα απολαύσει όμορφες διακοπές παρά την ασθένειά της.

https://www.instagram.com/p/CjkjE9QsHRM/

«Της είχα πει ότι δεν επρόκειτο να περάσω την Ημέρα των Ευχαριστιών, δεν αισθανόμουν καλά. Και μου είπε: Ω, ναι, είσαι. Θα έρθω. Και πουφ, ήταν εδώ», πρόσθεσε η 58χρονη.

Η 15χρονη Valentina Pinault είναι η απόλυτη σταρ της οικογενείας μετά τη μαμά της Salma Hayek

Η σχέση ζωής Hayek-Pinault

Η Salma Hayek παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 13 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 15χρονη Valentina Paloma Pinault.

https://www.instagram.com/p/CsyOmhyt0Dx/

Η ηθοποιός γνώρισε τον σύζυγό της σε ηλικία 39 ετών. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι γνωρίστηκε την άνοιξη του 2006 σε ένα γκαλά στο Palazzo Grassi στη Βενετία. Παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009, στο Δημαρχείο του Παρισιού. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 14χρονη κόρη την Valentina, ενώ ο Pinault είναι επίσης πατέρας τριών παιδιών από προηγούμενες σχέσεις.

Το διάσημο ζευγάρι κατοικεί από το 2017 σε ένα luxury σπίτι στην Βρετανική πρωτεύουσα στο οποίο έμενε παλαιότερα ο Justin Bieber. Το τριώροφο οίκημα διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, κάβα και γήπεδο tennis. Η Salma Hayek έχει μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες από τον χώρο της, δείχνοντάς μας τα αγαπημένα της spots.

Πηγή κεντρικής: apimages.com