Britney Spears & Sam Asghari χώρισαν με τον πιο «Toxic» τρόπο μετά από 14 μήνες γάμου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Britney Spears & Sam Asghari χώρισαν με τον πιο «Toxic» τρόπο μετά από 14 μήνες γάμου

H Britney Spears και ο Sam Asghari αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Η απιστία, η αποβολή και οι ωραιότερες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού. 

Χωριστούς δρόμους τραβούν η Britney Spears και ο Sam Asghari 14 μήνες μετά τον γάμο τους, σύμφωνα με τα ξένα μέσα. Η 41χρονη και ο 29χρονος γυμναστής-μοντέλο χωρίζουν όπως φαίνεται οριστικά ύστερα από ένα μεγάλο τσακωμό.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν ότι το πρώην ζευγάρι μάλωσε πολύ άσχημα, μετά τις φήμες που ανέφεραν ότι η Spears απάτησε τον σύζυγό της.

Xωρίζει η Britney Spears

Ο Asghari φέρεται να έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου ωστόσο η τραγουδίστρια φρόντισε να προστατέψει τα περιουσιακά της στοιχεία κάνοντας προγαμιαίο συμβόλαιο. Σύμφωνα πάντα με το TMZ, σε περίπτωση χωρισμού η pop star θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία της που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους.

Η μοναξιά της Britney Spears: Οι γιοι της δεν έχουν επαφή μαζί της και ο λόγος είναι το Instagram

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τον 29χρονο να ζητά να «σπάσει» το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία της τραγουδίστριας.

Όπως αναφέρει η Page Six, ο Αsghari εμφανίζεται αποφασισμένος να απειλήσει την Spears για αποκαλύψεις με την πλευρά της τραγουδίστριας να απαντά ότι αυτό είναι «εξοργιστικό».

https://www.instagram.com/p/Coqb9B_vsoP/

Οι ωραιότερες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού

Η Britney Spears και ο Sam Asghari γνωρίστηκαν το 2016, όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της, «Slumber Party». Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 στο Los Angeles και λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για κρίση στον γάμο τους. Πριν παντρευτούν ο 29χρονος είχε υποστηρίξει σημαντικά την τραγουδίστρια στον αγώνα που έδωσε για την πνευματική της υγεία το 2019.

Ο Sam Asghari έκανε πρόταση γάμου στη Britney Spears τον Σεπτέμβριο του 2021. «Πάντα ήθελα το καλύτερο για το άλλο μου μισό και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω να ακολουθεί τα όνειρά της και να δημιουργεί το μέλλον που θέλει και της αξίζει», είχε δηλώσει ο Αsghari για εκείνη.

Tο πρώτο pοst της Britney Spears μετά τον χωρισμό

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της η Britney Spears επέστρεψε στο Instagram, όχι όμως για να μιλήσει για την νέα της κατάσταση αλλά για να ανακοινώσει τα σχέδιά της να αγοράσει άλογο.

https://www.instagram.com/p/CwB2uq0LsYy/

«Θα αγοράσω άλογο σύντομα. Υπάρχουν τόσες επιλογές που είναι κάπως δύσκολο. Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie, ένα άλλο που ονομάζεται Ρόαρ. Δεν μπορώ να αποφασίσω. Να μπω κι εγώ στην παρέα με ένα ροζ καουμπόϊκο καπέλο; Είτε έτσι είτε αλλιώς νομίζω τα βρήκαμε με τον Roar», έγραψε η Spears στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 41χρονη δεν έκανε καμία αναφορά στον εν διαστάσει σύζυγό της, ούτε αναφέρθηκε στο διαζύγιο. Για την ώρα, οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση.

Η αποβολή και το μήνυμα στο Instagram

Στις 14 Μαΐου 2022 η pop star ανακοίνωσε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε σχεδόν έναν μήνα μετά τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της.

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι χάσαμε το μικρό μας θαύμα», ανέφερε χαρακτηριστικέ η ανακοίνωση του ζευγαριού στο προφίλ της Spears.

https://www.instagram.com/p/CdXKma7O5lA/

«Τους τελευταίους μήνες, χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολλή αρνητική ενέργεια γύρω από την οικογένειά της και πραγματικά δεν θέλει τίποτα άλλο από το να μπορέσει να προχωρήσει. Πιστεύουν και οι δύο ότι η απόκτηση αυτού του μωρού θα φέρει τόσο πολύ φως και αγάπη στη ζωή τους. Η Britney ήθελε πολλά χρόνια να δώσει στον Sam ένα παιδί, για το οποίο συζητούσε. Πιστεύει ότι θα είναι ο πιο εκπληκτικός μπαμπάς που έχει υπάρξει και ανυπομονεί να τον δει να κρατά το παιδί τους στην αγκαλιά του», συμπλήρωσε η πηγή.

«Η Britney δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να αποκτήσει ένα μωρό με τον Sam. Μετά την αποβολή της, για την οποία ήταν ειλικρινής, είχε μεγάλη υποστήριξη από τους θαυμαστές της που της έλεγαν να μην το εγκαταλείψει και αυτό τη βοήθησε τόσο πολύ να μάθει ότι τόσοι άλλοι έχουν περάσει αυτό που πέρασε», δήλωναν πηγές από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας το 2022.

Λίγες ημέρες αργότερα ο σύζυγός της Sam Asghari έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια στιγμή καταστροφής για κάθε γονιό και ίσως έπρεπε να έχουμε περιμένει να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη πιο μετά, αλλά ενθουσιαστήκαμε και θέλαμε να μοιραστούμε τα καλά νέα. Η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη σας τη στήριξη. Σας ζητάμε ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, ειδικά μετά το τέλος της πολυετούς κηδεμονίας της η οποία δεν της επέτρεπε να αποκτήσει παιδιά.

Ο παραμυθένιος γάμος και η εισβολή του πρώην της τραγουδίστριας

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CeojXbqJlAq/

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com