Η Μαρία Μπακοδήμου μάς λέει «γεια σου» με μαγιό και εμείς θαυμάζουμε τη σιλουέτα της

Η Μαρία Μπακοδήμου μάς λέει «γεια σου» με μαγιό και εμείς θαυμάζουμε τη σιλουέτα της

«Ρε Μαράκι πες μας το μυστικό για το πώς άλλαξε η επιδερμίδα σου από τα σημάδια της ακμής», ήταν επίσης μία ερώτηση που δέχθηκε και στην οποία απάντησε αποκαλύπτοντας το μυστικό της. 

Μόλις λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν πια από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και των νέων προγραμμάτων των σταθμών ή εκείνων που προβάλλονταν ήδη και θα συνεχιστούν και φέτος. Ένα από αυτά είναι το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στον SKAI, που μας έκανε παρέα τα μεσημέρια των Σαββατοκύριακων τη χρονιά 2022-2023. Η παρουσιάστρια όμως προς το παρόν μας λέει «γεια σου» από μοναδικές, πανέμορφες παραλίες και μας στέλνει από εκεί τα χαιρετίσματα και την αγάπη της, μέχρι να ανανεωθεί το τηλεοπτικό της ραντεβού με το κοινό.

Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου εξερεύνησαν μαζί τη Ζανζιβάρη κι έσπασαν το ρεκόρ των likes

Όπως έχει αποδείξει εδώ και χρόνια, διαθέτει το δικό της μοναδικό στιλ- γι' αυτό άλλωστε έβγαλε και τη δική της σειρά ρούχων Marymary. Τι ισχύει όμως με το beachwear στιλ της; Εκεί συναντάμε πολύ μεγάλη ποικιλία, από μπικίνι και ολόσωμα μαγιό. Όλα όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, ένα vintage αέρα, μια ρετρό πινελιά που τους δίνει αέρα άλλης εποχής και έναν ρομαντισμό. Θηλυκά και κομψά, αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, αναδεικνύουν και κολακεύουν όλες τις σιλουέτες και τους σωματοτύπους.

Ίσως πολλές γυναίκες να ταυτίζονται με την παρουσιάστρια που οι αναλογίες της είναι μεν εντυπωσιακές, αλλά και ρεαλιστικές για μια γυναίκα που ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι και η οικοδέσποινα του «γεια σου» προσέχει πολύ επιμελώς τόσο τη διατροφή της όσο και το να μην εφαρμόζει έναν αποκλειστικά καθιστικό τρόπο ζωής. Όπως έχει αποκαλύψει, έχει κόψει τελείως από την καθημερινή της διατροφή τα "κακά λευκά", aka το αλεύρι και τη ζάχαρη. «Έχασα κιλά, έπεσα ένα νούμερο… Το χάρηκα κι εγώ που τα έχασα αυτά τα κιλά. Έκανα διατροφή, δεν έτρωγα αλεύρι και ζάχαρη… άσπρο δεν έτρωγα, καθόλου ζάχαρη μόνο στέβια… και νιώθω ανάλαφρη και υγιής», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι οι τροφές στις οποίες επενδύει είναι τα προϊόντα ολικής αλέσεως και οι σαλάτες, με τα γεύματά της να περιλαμβάνουν γάλα με χαμηλά λιπαρά, λαχανικά, γιαούρτια και ψητό κρέας.

Εκτός αυτού όμως, κάνει και γυμναστική, χωρίς να παραλείπει την προπόνησή της. Έτσι, παρόλο που δεν είναι φανατική με το fitness, φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, µε τρέξιµο στον διάδροµο που βοηθά στη διατήρηση της σιλουέτας της αλλά και με λίγα βαράκια, που συμβάλλουν στη μυϊκή της ενδυνάμωση.

Στα 58 της πια χρόνια και έχοντας επιτύχει τόσα πολλά, η Μαρία Μπακοδήμου έχει καταφέρει να αποκτήσει και μια αξιοζήλευτη επιδερμίδα- κάτι μάλιστα για το οποίο προσπάθησε πολύ. Ειδικότερα και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, είχε για πολλά χρόνια ακμή. Όπως πολλές ακόμη γυναίκες και άνδρες στην εφηβεία τους ή και αργότερα, ταλαιπωρήθηκε από αυτή τη δερματική ασθένεια, που είναι πιθανό να αφήσει σημάδια ή ουλές ακόμη και αφότου επέλθει η ανάρρωση. Δεν χρειάζεται ωστόσο άγχος και στενοχώρια, αφού πλέον με τις κατάλληλες μεθόδους όλα αυτά επιλύονται μεασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ωστόσο, εκείνη κατάφερε να απαλλαχθεί από τα σημάδια αυτά σε συνεργασία με έναν καλό δερματολόγο, αλλά και πολλές ακόμη δερματολογικές θεραπείες όπως καθαρισμούς και peeling. «Μπορείς σε συνεργασία με έναν καλό δερματολόγο να κανεις θεραπείες όπως βαθιά peeling ή άλλες αλλά και φάρμακα και να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Οργανώσου και κάνε έρευνα», είχε πει η ίδια όταν μια διαδικτυακή της ακόλουθος της ζήτησε σχετικές συμβουλές για να επιτύχει και εκείνη ανάλογα αποτελέσματα. «Ρε Μαρακι πες μας το μυστικό για το πώς άλλαξε η επιδερμίδα σου από τα σημάδια της ακμής. Είναι πολλές οι κοπέλες που ταλαιπωρούνται. Ποια θεωρείς είναι η καλύτερη θεραπεία;» την είχε ρωτήσει με τόση οικειότητα και αυθορμητισμό, σαν να είναι το δικό της "Μαράκι".

H Mαρία Μπακοδήμου πόζαρε άβαφη και χαμογελαστή κι η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε αυτό που είδαν όλοι